AUTUMN WINTER '21

New season. New styles. New stories.

Express your essence and tell your story

with the Autumn Winter ‘21 collection.

62 Tuotteet
Suodatin
Tuotteita ei löytynyt.

Ala kertomaan omaa tarinasi Syksy/Talvi '21 -malliston avulla.

Kylmemmälle kaudelle suunnatessamme olemme tietoisempia ympäristöstämme kuin ennen. Maailman jatkuvien ja vaativien muutosten myötä kaipaamme arjen tarinoiden – ja meidän tarinoidemme – ajattomuutta. Siksipä Syksy/Talvi ’21 -mallistomme esittelee #IDEALSTORIES-tarinoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa itse-ilmaisusta, yksilöllisyydestä ja ajattomien statement-asusteiden kaipauksesta, sekä asusteista, joihin voit luottaa joka päivä. Kuten aina, haluamme keskittyä muodikkaisiin puhelintarvikkeisiin, jotka on suunniteltu ilmaisemaan kantajan persoonaa ja olemusta. Uskomme, että jokaisessa ihmisessä asuu ainutlaatuinen tarina, joka odottaa kertomistaan.

Tämän kauden puhelinkotelot ja muotiasusteet ovat keskittyneet vaikuttamaan ja erottumaan. Tempaise värikkäillä väriyhdistelmillä ja voimakkailla kuvioinneilla saadaksesi ulkoasullesi kiehtovan huomiopisteen. Uusimpien lisävarusteidemme tavoitteena on ilmentää persoonallisuutta ja luonnetta. Anna itsesi inspiroitua ylellisistä marmorikuvioista rubiinin, oliivin ja tumman kullan sävyissä tai rohkene kokeilemaan pelotonta ja ikonista leopardiprinttiä, joka ei poistu muodista koskaan. Minkä tahansa valitsetkin, suunnittelumme tukevat aina itse-ilmaisuasi.

IDEAL OF SWEDEN on aina ollut synonyymi avantgardelle ja hienoille puhelinkoteloille, jotka heijastavat suurimpia maailmanlaajuisia muotitrendejä. Saamme edelleen inspiraatiota muodin trendeistä ympäri maailmaa täydentäessämme valikoimaamme uusilla laadukkailla laukuilla ja asusteilla. Kuten puhelinkoteloissamme, laukkumme on suunniteltu mahdollisimman muokattaviksi ja käytännöllisiksi, samalla kun ne näyttävät aina huippumuodikkailta. Varmistimme, että tämä mallisto sisältää laukkuja, jotka palvelevat jokapäiväistä elämääsi. Löydät meiltä kaiken, skandinaavisesta minimalismista inspiraationsa saaneista läppärilaukuista tyylikkäisiin olkalaukkuihin provosoivissa leopardikuvioissa ja croco-tekstuureissa.