KASVOMASKIT

Tyylikkäät, uudelleenkäytettävät maskit edustavat uusimman muodin mukaista skandinaavista muotoilua.

Suodatin
3 Tuotteet

Uudelleenkäytettäviä, ei-lääkinnällisiä maskeja on useita eri malleja.

IDEAL OF SWEDENin tuotteet valmistetaan tarkoin valikoiduista korkealaatuisista materiaaleista, ja ne ovat muodikkaita malleja, jotka ovat saaneet inspiraationsa uusimmista muotitrendeistä. IDEAL OF SWEDEN pyrkii jatkuvasti luomaan innovatiivisia ja kestäviä tuotteita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että ylellisiä - se kehittää tuotteita, jotka on tehty kestämään. Jokainen tuote korostaa jokaisen henkilön luovuutta ja tekee arjesta ripauksen taianomaisempaa. IDEAL OF SWEDEN suhtautuu muotoiluun intohimolla, uteliaisuudella ja innovatiivisuudella. Käsityö on enemmän kuin fyysinen ulkonäkö - etusijalla ovat laatu, käytännöllisyys ja tunne sekä visuaalinen estetiikka.

IDEAL OF SWEDEN -tuotteista löydät ainutlaatuisia tuotteita puhelimille ja elektroniikkavarusteille, kuten puhelinkuoria, puhelinkaulakoruja, lompakkokoteloita, AirPods-koteloita, AirPods-laukkuja ja eri kuvioilla olevia laukkuja. IDEAL OF SWEDEN luo käsintehtyjä tuotteita kestävyydestään ja korkeasta laadustaan tunnetuista materiaaleista, ja se luo ylpeästi arkipäivän luksusta, joka on myös käytännöllistä ja ennen kaikkea valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Kaikki tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista korkea-laatuisista materiaaleista Euroopan standardien ja ohjeistusten mukaisesti.

IDEAL OF SWEDEN -tuotteet ovat ainutlaatuisia siksi, että muotoiluvisiomme on nykyaikainen, joten voit yhdistellä tuottetia ja luoda omannäköisesi setin tekstuureista ja väreistä. Accessories of Attraction on valikoima IDEAL OF SWEDEN -tuotteita, jotka voidaan yhdistää vaivattomasti ja kiinnittää toisiinsa vain magneetin napsautuksella. Accessories of Attraction -valikoiman tuotteita voidaan yhdistellä - niitä ovat esimerkiksi lompakkokuoret, laukkukuoret, magneettiset korttipidikkeet, rengaspidikkeet ja autopidikkeet. Tuotteidemme yhdistely ei ole koskaan ollut helpompaa - nyt voit luoda oman räätälöidyn setin tai vain vaihtaa tuotteita keskenään asusi, mielialasi tai tilaisuuden mukaan.