Galaxy S9+ kotelot

Uusimpien trendien inspiroimat Samsung Galaxy S9+ puhelimen kotelot.

Build your own kit: Buy 3 products, only pay for 2!

Valitse puhelimen malli
Sort & filter
0 Tuotteet

Oho.. täällä näyttää aika tyhjältä.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Muokkaa Samsung Galaxy S9+ -puhelintasi käsintehdyillä lompakkokoteloillamme

Olemme laajentaneet valikoimaamme lisäämällä käsintehtyjä lompakkokoteloita Samsung Galaxy S9+ -puhelimiin. Tämän ainutlaatuisen valikoiman luomiseen käytetyt materiaalit on tarkoin valittuja, joka on selkeää jokaisessa ajattomassa tuotteessa. Nämä käyttäjäystävälliset lompakkokotelot ovat yllättävät ohuita ottaen huomioon niiden käytännöllisyyden. Säilytä korttejasi turvallisesti ja vastaa puheluihin helposti.

Me kutsumme sinut valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin ja muotoilun. Tarvitsit sitten lompakon, johon mahtuu neljä tai kaksitoista korttia, meillä on sinulle kotelo! Olemme pitäneet kaikki Galaxy S9+ -lompakkokotelomme minimalistisina ja klassisina, joten voit helposti yhdistää lompakkokotelon muotikuoriimme. Toivomme, että löydät yhdistelmän, jota rakastat! 

Koska Galaxy S9+ -kuoremme on varustettu magneettisella järjestelmällämme, tuotteiden yhdistäminen on helppoa. Jokaisen lompakkokotelo-ostoksen mukana tulee tavallinen kuori, joskin suurin osa asiakkaistamme vaihtaa mukana tulleen kuoren muotikuoreen, joka sopii heidän omaan tyyliinsä. Vahvat M2-magneetit tekevät kuoren kiinnittämisestä ja irrottamisesta nopeaa ja helppoa. Kuten aina, suosittelemme lisäämään iskunkestävän näyttösuojan pitääksesi Galaxy S9+ -puhelimesi turvassa ja suojattuna.