iPhone 6/6s kotelot

Uusimpien trendien inspiroimat iPhone 6/6s puhelimen kotelot.

Valitse puhelimen malli
Sort & filter
0 Tuotteet

Oho.. täällä näyttää aika tyhjältä.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Muokkaa iPhone 6/6s -puhelintasi käsintehdyillä lompakkokoteloillamme

Olemme laajentaneet valikoimaamme lisäämällä käsintehtyjä lompakkokoteloita iPhone 6/6s -puhelimiin. Tämän ainutlaatuisen valikoiman luomiseen käytetyt materiaalit on tarkoin valittuja, joka on selkeää jokaisessa ajattomassa tuotteessa. Nämä käyttäjäystävälliset lompakkokotelot ovat yllättävät ohuita ottaen huomioon niiden käytännöllisyyden. Säilytä korttejasi turvallisesti ja vastaa puheluihin helposti.

Me kutsumme sinut valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin ja muotoilun. Tarvitsit sitten lompakon, johon mahtuu neljä tai kaksitoista korttia, meillä on sinulle kotelo! Olemme pitäneet kaikki iPhone 6/6s -lompakkokotelomme minimalistisina ja klassisina, joten voit helposti yhdistää lompakkokotelon muotikuoriimme. Toivomme, että löydät yhdistelmän, jota rakastat! 

Koska iPhone 6/6s -kuoremme on varustettu magneettisella järjestelmällämme, tuotteiden yhdistäminen on helppoa. Jokaisen lompakkokotelo-ostoksen mukana tulee tavallinen kuori, joskin suurin osa asiakkaistamme vaihtaa mukana tulleen kuoren muotikuoreen, joka sopii heidän omaan tyyliinsä. Vahvat M2-magneetit tekevät kuoren kiinnittämisestä ja irrottamisesta nopeaa ja helppoa. Kuten aina, suosittelemme lisäämään iskunkestävän näyttösuojan pitääksesi iPhone 6/6s -puhelimesi turvassa ja suojattuna.