iPhone SE (2020/2022) kotelot

Täältä löydät kaikki muodikkaat iPhone SE kotelot

Valitse puhelimen malli
Suodatin
0 Tuotteet

Oho.. täällä näyttää aika tyhjältä.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Käsintehdyt lompakkokotelot iPhone SE (2020/2022) -puhelimiin

iPhone SE (2020/2022) -lompakkokoteloiden valikoimamme sisältää valikoiman tarkoin valituista materiaaleista käsintehtyjä malleja, joten jokainen tuote on täyteläinen ja ainutlaatuinen. Ohuen ja käytännöllisen muotoilun ansiosta voit helposti vastata puheluihin ja säilyttää korttejasi turvallisesti. Valitse useista malleistamme, joihin mahtuu neljästä kahteentoista korttia mallista riippuen.

Kaikki iPhone SE (2020/2022) -lompakkokotelomme ovat minimalistisia ja ajattomia, joten voit yhdistellä niitä suosittujen muotikuortemme kanssa. Valitse vain suosikkiyhdistelmäsi! Magneettisen järjestelmän avulla voit yhdistää tuotteita oman tyylisi ja tarpeidesi mukaan.

Jokaisen lompakkokotelo-ostoksen yhteydessä saat mukana tavallisen kuoren, jonka voit myöhemmin korvata suosikkikuorellasi. Vahvojen M2-magneettien ansiosta kuori voidaan helposti kiinnittää ja irrottaa lompakkokotelosta. Suojataksesi iPhone SE (2020/2022) -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta, suosittelemme liittämään siihen iskunkestävän näyttösuojamme.