New Neutrals Collection

Nauti pelkistetyistä muodoista, selkeistä linjoista ja neutraaleista sävyistä, ne ovat muotia aina.

58 Tuotteet
Suodatin
Tuotteita ei löytynyt.

Ajattomat tarvikkeet nykyaikaisella twistillä

Tämä mallisto on saanut inspiraationsa skandinaavisesta minimalismista ja abstraktista modernismista. Nämä klassiset mutta ultramodernit asusteet täydentävät erinomaisesti arkeasi ja työtyyliäsi, ja fashiontech-varusteet lisäävät kokonaisuuteesi modernin ja ainutlaatuisen ilmeen. Täytä vaatekaappisi pelkistetyillä muodoilla, selkeillä linjoilla ja neutraaleilla sävyillä, jotka kestävät koko elämäsi.

Me IDEAL OF SWEDEN illä uskomme, että on aina syytä rakentaa klassisiin siluetteihin perustuvaa tyyliä. Vaikka ajaton nudesävy ei ehkä koskaan poistu muodista, ajat muuttuvat ja uusia teknologisia ja esteettisiä keksintöjä julkaistaan jatkuvasti. Halusimme tämän kauden tarvikkeiden heijastavan neutraalien perusvarusteiden jatkuvaa kehitystä ja lisäämällä oman mausteemme ja twistimme ajattomien klassikoiden valikoimaamme -luoden kokoelman, joka palvelee ainutlaatuista sisintäsi ja itseilmaisua. Löydät meiltä kaiken hienoista olkalaukuista, joissa yhdistyvät kauniit taupe-sävyt trendikkäisiin epäsymmetrisiin solkiin, minimalistiset AirPods-kotelot, joissa yhdistyvät neutraalit sävyt kultaisiin yksityiskohtiin, ja puhelinkotelot, joissa on tyylikkäät ja rohkeat kukkaprintit.

Kuten kaikkien IDEAL OF SWEDEN -tuotteiden kohdalla, myös kaikki New Neutrals -malliston uudet tuotteet on valmistettu 100% eettisistä ja eläimettömistä materiaaleista ja noudattavat korkeimpia laatustandardeja.