Shearling Collection

Kohtaa viilenevät kelit klassisen mustan ja pehmeän keinokarvan kombinaatiolla.

182 Tuotteet
Suodatin
Tuotteita ei löytynyt.

Käperry meidän uusiin pörröisiin statement-tuotteisiin

Päivitä vaatekaappisi mukavan pörröisilla tuotteilla. Tämä vahva ja luova mallisto sukeltaa leikkisästi talvikauteen ja tuo rohkeaa seikkailua jokaiseen päivään. On aika tervehtiä uutta minääsi.

Shearling Collection esittää valikoiman tuotteita, joissa yhdistyy tyylikäs ja klassinen musta sävy kermanväriseen pörröpintaan. Ensiluokkaisesta PU-nahasta ja keinokarvasta tehty pinta on koristeltu kullanvärisillä yksityiskohdilla, lisäten IDEAL OF SWEDENin mobiilitarvikkeille brändin tyypillisen yleisilmeen. Uusin Statement Phone Case vangitsee täydellisesti mustan keinonahkatekstuurin ja pehmeän faux-pörrökarvan vastustamattoman yhdistelmän. Pörröistä yltäkylläisyyttä rikkoo kullanvärinen kohokuvioitu IDEAL OF SWEDEN -metallilogo.

Laukkuvalikoimaamme päätimme uudelleenkeksiä kaksi suosikkituotetta arkeen: Lia Baguette Bag, tyylikäs ja erittäin monipuolinen olkalaukku ja Daria Shopper Bag, tilava käsilaukku jokapäiväiseen käyttöön, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi sekä mobiililaitteisiisi. Molemmille laukuille on päivitetty vastustamattomat pörrökarvamallit, joissa on myös mustaa PU-nahkaa ja kullanväriset metalliosat.

Mikset täydentäisi omaa statement-kokoelmaasi uudella Bobbi AirPods Zip Bag -laukulla? Tämä AirPod-laukku on kooltaan universaali ja on yhteensopiva AirPods Generation 1 & 2 ja Pro:n kanssa. Laukussa on kullanvärinen lukko, jolla se voidaan kiinnittää sekä Lia Baguette Bag -laukkuun että Daria Shopper Bag -laukkuun, viimeistellen täydellisesti pörrömallistosi.