Dearing Kinga X iDeal Of Sweden


Unenomaiset ja ajattomat pinkit tuotteet – iDeal Of Swedenin uusi valikoima yhteistyössä saksalaisen vaikuttajan Kingan kanssa on täällä.

Kinga, tunnetaan myös nimellä Dearing Kinga, on Instagram-tähti, äiti ja bloggaaja, joka asuu Saksassa Berliinissä. Hänet tunnetaan inspiroivista ja unenomaisista valokuvistaan, jotka todella ovat vanginneet hänen tyylinsä ja persoonallisuutensa romanttisen ja ajattoman eleganssin. Kinga rakastaa pinkin sävyjä, ja siksi tämä väri onkin tämän yhteistyön pääteema.

Kingan ensimmäinen mallisto iDeal of Swedenin kanssa heijastaa hänen omaa persoonallista makuaan parhaalla mahdollisella tavalla; paljon pinkkiä, kukkia ja tietenkin hänen oma, naisellinen kosketuksensa.

Magnolia Stripes

Kevät tulee tänä vuonna aikaisin. Tässä kuoressa on kauniita magnoliankukkia, jotka kukkivat jo ennen kuin lehdet vihertävät. Kuoressa on leikkisiä ja kirkkaita vaaleanpunaisen sävyjä, yhden tämän kauden pääväreistä, jotka varmistavat, että ympärillä olevien ihmisten katseet – ja nostavat fiiliksesi kattoon, vaikka kevättä ei ihan vielä olekaan ilmassa.

Springtime Whimsy

Lepattavat perhoset ja kevätaika kukkivine kirsikkapuineen ja päivänkakkaroineen, kaikki hempeissä väreissään, tekevät tästä kuoresta taivaallisen; ja se onkin täydellinen päivien kirkastuessa. Ja koska laventeli ja vaaleanpunainen ovat tämän kauden pääsävyjä, olet ehdottomasti trendiä mukana lähestyessämme kevättä.

Geo Floral Scarf

Tässä kuoressa on unenomainen fantasia-rokokoo-chateaun fiilis piilotettuna jonnekin Etelä-Eurooppaan, kukoistavien kivitiilien ja loistavien pionien sekaan. Geometriset muodot ja monivivahteinen leopardikuvio antavat kuorelle hieman särmää, mutta se on silti todella naiellinen ja romanttinen pehmeine väreineen ja kukkineen.

Saksalainen Instagram-tähti, jolla on harvinainen tyylitaju – tässä on Kinga, vaikuttaja iDeal Of Swedenin ensimmäisen design-yhteistyön takana


iDeal of Sweden sai mahdollisuuden antaa Kingan itsensä kertoa meille kaikki ajatuksensa mallistosta, muotikäsityksistään ja tyylistään sekä jakaa joitakin henkilökohtaisia tietoja juuri upouuden kuorimallistonsa julkaisun alla.

Se, mikä minut inspiroi tekemään tämän malliston, on mahdollisuus yhdistellä lempivärejäni, kuvioitani ja muotojani designeiksi ja katsoa, millaiselta ne näyttäisivät parhaimmillaan puhelimen kuoressa. Koska minulla ei ole oikeastaan tiettyä suunnittelijaa, josta inspiroituisin, käytän usein muoti-inspiraationi lähteenä Pinterestiä. Olen esimerkiksi pinnannut useita kuvia design mood-taululle, jota käytin tämän malliston luomiseen.

Vaikka olen hyvin ylpeä kaikista mallistoni tuotteista, minun täytyy sanoa, että oma suosikkini on “Magnolian Stripes”. Se näyttää puhtaalta ja yksinkertaiselta raitoineen, mutta se on myös leikkisä ja vangitseva kukkien ja kirkkaan pinkin värin ansiosta. Aion käyttää tätä kuorta ja myös kahta muuta kuorta farkkujen ja valkoisen topin kanssa, tai ehkäpä valkoisen mekon kanssa. Kaikki kuoret levittävät kevätmieltä ja ne saavat sinut jakamaan sitä kesäistä valofiilistä jo nyt.

Koska luonnon eleganssi ja raikas urheilullisuus inspiroivat minua, tunnettu näyttelijä ja bisnesnainen Jessica Alba on tyyli-ikonini. Hänen tyylinsä ja persoonallisuutensa edustavat vaivatonta mutta eleganttia tyyliä, jollaisen olen itsekin luonut. Paras tyylivinkkini on klassinen lause, ”vähemmän on enemmän”. Jos kuitenkin voisin palata ajassa taaksepäin, löytäisin itseni todennäköisesti barokkivaatteissa. Kyseinen aikakausi on mielestäni hyvin mielenkiintoinen, ja haluaisin kokeilla kaikkia niitä mahtavia vaatteita itse. Kun olin pieni tyttö, unelmatyöni oli olla arkeologi ja juuri kiinnostukseni historiaan sai minut luomaan designin ”Geo floral scarf” – kuoren, joka näyttää mielenkiintoisen historian ja nykypäivän trendien kohtaamisen.

Vaikka arkeologin työ onkin varmasti hyvin mielenkiintoista, pidän todella nykyisestä elämästäni vaikuttajana ja siitä, että voin olla luova. Olen ylpeä siitä, että tein mielenkiintoni kohteesta ammattini. Se on avannut minulle monia mielenkiintoisia polkuja ja tämä yhteistyö on varmasti yksi mielenkiintoisimmista. Minun silmissäni tämän työn ainoa negatiivinen puoli on se, että elämä on liian lyhyt kaikkeen, mitä haluaisin tehdä.

Paras tyylivinkkini on klassinen lause, ”vähemmän on enemmän”

Q: Mitä ihmiset eivät tiedä sinusta?

A: Kun olen hyvin hermostunut, alan änkyttää hieman

Q: Yksi asia, jota ilman et voisi elää?

A: Matkapuhelimeni (jossa on tietenkin yksi uusista kuoristani)

Q: Jos voisit mennä minne tahansa maailmassa, minne menisit?

A: Uuteen-Seelantiin, se on uskomattoman mielenkiintoinen maa, jossa minun täytyy vielä käydä

Q: Mikä on lempikaupunkisi?

A: Kuten monet muutkin muoti-ihmiset, uskon Pariisissa olevan taikaa ja se on kaupunki, jossa käymiseen en koskaan kyllästy

Q: Mikä on lempiruokasi?

A: Klassinen saksalainen ateria, johon kuuluu friteerattuja perunoita, vasikanleikettä ja sienikastiketta

Hieman henkilökohtaisia kysymyksiä ja vastauksia


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Osta nyt