Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden


Innovatiivinen, leikkisä ja muodikas design – iDeal Of Swedenin uusi yhteistyö Los Angelesissa asuvan vaikuttajan, Hailee Lautenbachin, kanssa on alkanut.

Hailee, joka tunnetaan myös nimellä Haileebobailee, on tunnettu vaikuttaja, näyttelijätär ja malli, joka on tullut tunnetuksi Instagramissa. Hänen avoin, suodattamaton elämänsä yhdistettynä positiiviseen ”can do”-asenteeseen on houkutellut hänelle valtavan määrän seuraajia. Haileen feed on värikäs, vaihteleva ja ennen kaikkea persoonallinen. Juuri sellainen, kun hän halusi sen olevan.

Haileen iDeal of Sweden-kokoelma heijastaa hänen omaa makuaan ja tyyliään: valikoima keskittyy selkeästi väreihin, designiin ja uusimpiin trendeihin. Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden-valikoiman kuori korostaa varmasti tyyliäsi ja vie sen uudelle tasolle.

Striped Roses

Suuret, huomiota herättävät kukat ovat yksi kauden pääkuvioista. Kuoremme "Striped Roses" yhdistää uusimmat trendit keskittymällä koristeellisiin punaisiin ruusuihin ja ajattomiin mustavalkoisiin raitoihin. Odottamaton uusimpien trendien yhdistelmä ja ajattomat kuviot antavat tälle kuorelle sekä tunnetta että luonnetta. Yhdistä tämä kuori vaaleaan farkkuun ja valkoiseen paitaan saadaksesi raikkaan kesätyylin tai paranna tyyliäsi kuviosekoituksella ja yhdistä se mekkoon tai jumpsuitiin, jossa on kukkakuvioita!

Hand Drawn

Siitä ei ole epäilystäkään, että 80- ja 90-luku olivat suurta aikaa sekä muodin että sisustuksen saralla: leikkisät kuviot, pastellisävyt ja mustat yksityiskohdat ovat tehneet paluun, ja ne ovat kuumempia kuin koskaan. "Hand Drawn" yhdistää näiden vuosikymmenien päätrendit taidemaailman elementteihin. Tämä kuori toimii hyvin kesäsesongin vaaleiden sävyjen kanssa sekä kokomustan asun kanssa, ja siksi se sopii lähes kaikkiin tyyleihin.

All Eyes On Me

Selkeästi silmiin keskittyvät kuviot ovat toistuneet muodissa ja elämäntyyleissä viime vuosien aikana, ja se ei varmasti tulekaan koskaan poistumaan muodista. "All Eyes On Me" vie silmäkuviot uudelle tasolle uudenlaisilla muodoilla, väreillä ja designilla. Kauniisti piirretyt silmät valkoisella taustalla ja pienet kirsikanväriset sydämet silmäluomien väreinä luovat upean kokonaisvaikutuksen. Yksinkertainen ja tyylikäs design toimii koko kesän väripaletin kanssa.

Hailee Lautenbach


iDeal Of Sweden tarttui mahdollisuuteen kysyä monitaituri Hailee Lautenbachilta, miten hän voi olla niin menestynyt Instagramissa, kuinka hän tasapainottaa energisen elämänsä ja niin monet projektit samaan aikaan ja tietenkin sen, miten hän päätyi uuden valikoimansa designeihin.

Syntyperältään hollantilainen Hailee syntyi Yhdysvalloissa Portlandissa, mutta muutti 18-vuotiaana Los Angelesiin työskennelläkseen mallina. Instagram astui kuitenkin hänen elämäänsä jo paljon ennen tätä ja hän teki tilin jo nuorena. Hän loi tilin, koska hän halusi pitää yhteyttä ystäviinsä ja saada inspiraatiota. Pian hän kuitenkin muutti suuntaa ja hänestä itsestään tulikin inspiraation lähde. Ensin hänen ystävänsä ja luokkatoverinsa kiusasivat häntä, kun hän oli niin nuorena Instagramissa ja jakoi profiilinsa muiden kanssa. Hän päätti kuitenkin sivuuttaa tämän ja seurata sydäntään. Hänen suuri kiinnostuksensa sosiaalisen mediaan yhdistettynä hänen bisnesvainuunsa sai hänet pian ymmärtämään, mitä hänen seuraajansa halusivat ja mikä aukko hänen piti täyttää, ja menestys oli taattu. Hän uskoo, että avain hänen menestykseensä Instagramissa on hänen uskalluksessaan olla avoin ja rehellinen niin hyvässä kuin pahassa, eikä hän suodata kaikkea vaan näyttää elämän sellaisena kuin se on. Hänelle on luonnollista olla avoin ja rehellinen ja jakaa kaikki. Ei toki ole huono asia, että hän, niin kuin hän sitä itse kuvailee, on jollakin tasolla hullu ja täynnä energiaa, koska se saa paljon asioita tapahtumaan hänen elämässään.

Kokoaikaisena vaikuttajana työskentely yhdessä mallin uran ja näyttelemisen kanssa vie tietysti paljon aikaa, ja ylläpitääkseen kaikkea Hailee uskoo sen oleva tärkeää, että hän järjestää elämänsä hyvin. Hän noudattaa aikataulua ja aloittaa jokaisen aamun kävelyllä ja kahvilla puistossa, ja samalla hän käy läpi kaikki asiat, mitä hänen täytyy tehdä päivän aikana. Sitten hän kirjoittaa kaiken ylös taululle, jonka hän on kiinnittänyt oveensa.

”Haluan visualisoita projektini ja mitä teen – jos se on vain digitaalista, se ei jotenkin ole todellista ja siksi kirjoitan kaiken taululle,” hän selittää. Päivittäisten rutiinien lisäksi hän myös meditoi ja tekee erilaisia mindfulness-harjoituksia harjoitellakseen hengittämistä ja tunteakseen olonsa hyväksi. Hän uskoo sen olevan avain positiiviseen energiaan ja siksi hän keskittyy aina positiiviseen ja sen ylläpitämiseen sekä ajatuksissa että toiminnassa.

Hailee uskoo vahvasti oman polun kulkemiseen ja siihen, että koskaan ei pidä pyydellä anteeksi sitä, että on oma itsensä. Hänen oman polkunsa kulkeminen on jotakin sellaista, mitä näet myös hänen kokoelmassaan, joka on luotu yhdessä iDeal of Swedenin kanssa. Hailee oli yhteydessä ensimmäisen kerran iDealin kanssa brunssilla, johon hänet kutsuttiin Los Angelesissa. Hän sanoo, että hän ei ennen välittänyt pahemmin puhelimen kuorista, mutta hän todella pitää iDeal of Swedenin designeista, sillä ne tuntuvat aidoilta ja hienoilta ilman liikaa vaivaa.

Hailee on löytänyt inspiraation valikoimaansa trendikkäästä Los Angelesista, esimerkiksi tutkailemalla kaupungin katutrendejä. Hailee kuvailee Los Angelesin tyyliä hyvin 90-luvun tyyliksi ja rennoksi, koska tavallinen asu koostuu lenkkareista, farkuista, topista ja suurista korvakoruista. Kuori ”Hand Drawn” on saanut inspiraationsa 90-luvulta ja sen ajan elokuvista ja taiteesta. Kuoressa on kaunis pastellin keltaisen ja vaaleanpunaisen värisekoitus ja kultaisia ja turkooseja elementtejä. Raidalliset ruusut taas ovat hieman elegantimpia, ja nimensä mukaisesti siinä on kauniita punaisia ruusuja mustavalkoraidallisella taustalla. Tämä kuori on myös saanut inspiraationsa Los Angelesin trendeistä, jossa ruusut ovat todella muodikkaita, ja Hailee on sitä mieltä, että raidallisella taustalla kuori on vielä elegantimpi. Kuoren ”All Eyes On Me” design on saanut inspiraationsa meikeistä, luomiväreistä ja meikkitutoriaaleista. Valkoinen tausta saa kuoren tuntumaan tyylikkäältä, vaikka samaan aikaan se on leikkisä silmineen ja sydämineen.

”March to your own drum and never apologize for being you.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Osta nyt