Hannalicious X iDeal Of Sweden


Tyylikäs ja klassinen muotoilu puhtaalla luksuskosketuksella – iDeal of Swedenin valikoima muodikkaan vaikuttajan Hanna Fribergin kanssa on täällä! Hanna Friberg, joka tunnetaan nimellä Hannalicious, on tunnettu vaikuttaja ja bloggaaja, jolla on suuri intohimo designiin.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana hän on pitänyt suosittua blogia, joka keskittyy muotiin ja elämäntyyliin, ja samalla hän on kehittänyt sosiaalisen median tilejään. Viime vuoden aikana hän on jatkanut menestystään suunnittelemalla omia vaatteitaan.

Hanna kuvailee puhelinkuorivalikoimaansa iDeal of Swedenin kanssa puhtaaksi ja yksinkertaiseksi, jossa on ripaus erikoisuuksia. Värit vaihtelevat hienovaraisesta ja elegantista mustavalkoisesta kirkkaampiin sävyihin, kuten koralliin, mintunvihreään ja turkoosiin.

Hannalicious X iDeal Of Sweden-kuori antaa koko lookillesi jotakin erityistä!

Dramatic Dazzle

Musta marmori ja kauniisti rikotut suonet, jotka yhdessä mustan kiven kanssa luovat ainutlaatuisen ja dramaattisen tunnelman. Marmori ja kulta on ajaton yhdistelmä, joka perustuu marmorin kylmien, epäsäännöllisten juovien ja kultaisen sävyn lämpimän häikäisevyyden symmetriasta. "Dramatic Dazzle" yhdistää yksinkertaisen mustan marmorin eleganssin ja kultaiset, hohtavat elementit. Klassinen ja tyylikäs kuori, jossa on ripaus selkeää luksusta.

Coral Crush

Agaatti on yksi vanhimmista jalokivistä, ja sitä on käytetty koristemateriaalina tuhansien vuosien ajan. Materiaalin on oletettu haastavan marmorin, ja siitä onkin tullut tämän kauden selkeä sisustustrendi. Punaista ja vaaleanpunaista on yhdistetty viimeisten vuosien aikana, ja näistä kahdesta on tullut selvä muotimaailman väriyhdistelmä; näiden värien väliset sävyt ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. "Coral Crush" yhdistää kaksi trendiä yhdessä kuoressa, ainutlaatuisen agaattikuvion kauniilla, korallinsävyisillä väreillä.

Golden Glamour

Valkoinen marmori on uskomattoman tyylikästä, ja sen valkoinen ja vaaleanharmaa yhdistelmä sopii täydellisesti erilaisten korostusvärien kanssa. Marmoria luonnehditaan usein kelluvalla tekstuurilla, joka muodostuu liikkeestä, joka syntyy kalkkikiven altistuessa paineelle ja korkeille lämpötiloille. "Golden Glamour" edustaa alkuperäistä liikettä kiiltävän kullan elementtien kanssa. Ajaton ja upea kuori, joka tuo taatusti eleganssia mihin tahansa, mitä vaatekaapistasi löytyykään.

Magical Mint

Jalokivi agaatti, joka on tehty ohuista, samansuuntaisista kerroksista, luo vaihtelua väreillään. Agaatti luo luonnollisen ja ainutlaatuisen fiiliksen, ja näyttää samalla uskomattoman upealta. Kuori "Magical Mint" näyttää agaatin luonnolliset kerrokset raikkain ja viilein mintunvihreän ja turkoosin värisävyin. Agaatin puhdas luksus ja viileämpi väripaletti tasapainottuvat lämpimin kultaisin värein, jotka luovat maagisen estetiikan.

Read more about Hanna


iDeal of Sweden tapasi stylisti Hanna Fribergin ja keskustelimme hänen kanssaan muodista, persoonallisesta tyylistä ja hänen koko elämänsä kestäneestä kiinnostuksestaan designiin. Keskustelimme tietenkin myös hänen upouudesta puhelimen luksuskuorien mallistostaan.

Hanna syntyi ja kasvoi pienessä, kuvankauniissa Söderköpingin kaupungissa, ja nykyään hän asuu Tukholman keskustan Östermalmin alueella. Koko maailmastaan on kuitenkin tullut hänen työpaikkansa. Kymmenen vuotta sitten Hanna alkoi bloggaamaan elämästään ja asuistaan, ja blogi menestyi nopeasti. Siitä alkaen hänen bloginsa ja sosiaalisen median tilinsä ovat olleet hänen uransa, joka on johtanut suunnitteluun. Vaatesuunnittelu alkoi ensin hänen omalla brändillään ja nyt Hanna on suunnitellut kokoelman upeita puhelimen kuoria.

Hanna saapui lounastapaamiseemme rentoutuneen ja elegantin näköisenä, päällään valkoinen yläosa ja sopivat housut sekä ihana vaaleanpunainen takki. On selvää, että hän on intohimoinen muotia ja trendejä kohtaan, sillä hänen tyylinsä on sekä harkittu että ilmiselvä – jotakin, jota monet haluavat saavuttaa, mutta harvat siinä onnistuvat. Salaattien tilaamisen jälkeen aloimme keskustella Hannan omasta tyylistä ja siitä, kuinka hänen mieltymyksensä ovat muuttuneet vuosien varrella. Hanna selitti, että hän on aina ollut kiinnostunut muodista ja suunnittelusta; pikkutyttönä hän lainasi äitinsä laukkuja ja korkokenkiä.

Hänen kiinnostuksensa muotiin on vain kasvanut, ja tänä päivänä hän on löytänyt oman tyylinsä yhdistelemällä erilaisia vaatteita ja olemalla noudattamatta trendejä. Lisäksi hän on tutustunut omaan kehoonsa ja vaatteisiin, jotka siihen sopivat parhaiten. Oman tyylin löytäminen voi viedä aikaa, ja Hanna sanoo, että hänen tyylimatkansa on kulkenut ääripäiden kautta, kuten punk-tyylistä preppy-tyyliin, ja hän tekee usein kokeiluja vaatteilla. Kouluvuosiensa aikana hän aloitti usein uusia trendejä, joita hänen luokkatoverinsa mielellään seurasivat.

Hannan kiinnostus omien vaatteiden suunnitteluun ei kuitenkaan syntynyt kokeilunhalusta vaan siitä, että hän näki, että markkinoille tarvitaan enemmän vaatteita kurvikkaammille tytöille. Hän huomasi, että suurin osa vaatteista oli suunniteltu nollakokoisille, joka mallimaailman ulkopuolella on melko harvinaista.

Hannaa inspiroi Balmainin luova johtaja Oliver Rousteing. Hänen yksinkertainen ja puhdas fiiliksensä draaman vivahduksineen ja rock n’roll-tyyleineen todella viehättää häntä.

Hannalla on monia taitoja, mutta piirtäminen ei ole yksi niistä, joten hän luo suunnittelunsa usein sanoin ja kuvin. Hän käyttää värikuvioita ja trendiraportteja, antaa esimerkkejä ja kehitysideoita. Uuden kuorimalliston luomisen aikana hän on ollut jatkuvasti yhteydessä iDeal of Swedenin tiimiin ja pyytänyt neuvoja ystäviltään. Ylimääräinen silmäpari on aina hyväksi, eikä tyylikkäät ystävätkään ole pahitteeksi, Hanna selitti hymyillen.

Hanna kuvailee Hannalicious x iDeal of Sweden-malliston olevan yksinkertainen pienillä erikoisuuksilla. Aivan kuten hänen omissa designeissaan, hän on valinnut yksinkertaisen, klassisen estetiikan, jossa on hieman draamaa ja glamouria. Värisävyt vaihtelevat perusmustasta korostettuihin väreihin, kuten turkoosiin ja koralliin. Kaikissa näissä kuorissa on kultainen elementti, sillä Hanna on epäilemättä “kultainen ihminen.”

Hannan neljä vinkkiä oman tyylimatkan onnistumiseen:

1. Pukeudu vain vaatteisiin, joissa tunnet olosi mukavaksi.

Mukava olo vaatteissa luo rentoutuneen, itsevarman fiiliksen, ja saa puolestaan koko asun näyttämään viehättävämmältä. Mukava on viehättävää.

2. Uskalla kokeilla uusia tyylejä ja ole luova.

Erilaisten vaatteiden ja tyylien kokeilu auttaa näkemään, mistä oikeasti pidät ja mistä et.

3. Sekoita ja yhdistele värejä.

Luovuus värien kanssa on tärkeää. Odottamattomat väriyhdistelmät luovat kiinnostavan yleisvaikutelman. Kokeila yhdistää kirkas sävy pehmeään, perussävyyn.

4. Koe olosi mukavaksi omassa kehossasi. Aloita aina siitä.

Tee kokeiluja vaatteilla täydentääksesi vartalosi muotoa löytääksesi tyylin, jossa tunnet olosi viehättävimmäksi. Aloita tästä ja etsi kehosi ja muotosi pääkohdat. “Leveä vyötärölinja on esimerkiksi ollut oma pääkohtani,” sanoo Hanna.

 

“Mallistoni iDeal Of Swedenin kanssa on tyylikäs ja klassinen pienellä luksuksen ripauksella.”


iDeal Of Sweden

Korttikotelo / Passinkuoret

Uudet asusteet

Osta nyt