Janni Olsson Delér


28-vuotias Janni Olsson Delér voi kutsua itseään elämäntyyli- ja muotibloggaajaksi sekä taitavaksi suunnittelijaksi. Tukholmassa syntynyt ja kasvanut Janni on elänyt Monacossa aviomiehensä Jonin kanssa viimeiset kolme vuotta. Janni on aina nauttinut matkustamisesta ja uskoo että se on syy siihen, että hänestä tuli niin suosittu Instagramissa viisi vuotta sitten. Matkustamisen lisäksi Janni on aina rakastanut muotia.  Hän kuvailee omaa tyyliään yksinkertaiseksi höystettynä pienellä twistillä, ja hänen tavoitteensa on inspiroida muita löytämään oma tyylinsä. Kun Janni suunnitteli kokoelmansa iDeal Of Swedenille, hän halusi mallien edustavan häntä ja hänen rakastamiaan asioita.

Pink Sunset

Tämä unenomainen kuori on saanut inspiraationsa Espanjassa sijaitsevan Marbellan kauniiden auringonlaskujen väreistä. Pehmeät, vaaleanpunaiset sävyt luovat sivistyneen ja harmonisen designin. Suojakuori on tyyliltään puhdas, elegantti ja samalla silmiinpistävä. Varaudu tulemaan huomatuksi

Coral Leaves

“Coral Leaves” -suojakuoressa vihreät banaanipuun lehdet ja korallinpunainen tausta luovat kauniin värimaiseman. Eksoottinen ja trooppinen kuori luo huolettoman ja kesäisen tunteen vuoden ympäri. “Coral Leaves” on huomiota herättävä suojakuori, joka tuo ripauksen leikkisyyttä tyyliisi.

Marble Shells

Simpukat ovat olleet mukana koru- ja asustemuodissa viimeisimpien kausien aikana. “Marble Shells” on tämän hauskan ja näyttävän trendin tulkinta. Simpukat esiintyvät yhdessä kauniiden marmoriprinttien kanssa kauniin hillittyjen sävyjen kanssa. Kultaiset yksityiskohdat ja pieni hohto yhdistettynä kultaiseen logoon luovat selkeän ja hienostuneen designin.

Moroccan Carpet

Marokko on ollut inspiraation lähde sekä muodissa että sisustussuunnittelussa viimeisten vuosien aikana. “Moroccan Carpet” on saanut inspiraationsa maailmankuulusta Beni Ourain -matosta. Mustat ja geometriset viivat valkoisella taustalla luovat ajattoman ja kauniin boheemin designin, joka on tarpeeksi monipuolinen käytettäväksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Black to Basic

“Black to Basics” tuo 90-luvun takaisin: kirjaillut ja selkeät logot ja tuotemerkit ovat taas täällä. Tämä nouseva tyyli on näkynyt useissa kansainvälisesti tunnetuissa muotimallistoissa, ja se on inspiroinut meitä. “Black to Basics” korostaa tätä trendiä; valkoiset kirjaimet mustalla taustalla luovat mielenkiintoisen kontrastin ja antavat samalla kuorelle elegantin ulkoasun.

Meet Janni Olsson Delér


28-vuotias Janni Olsson Delér voi kutsua itseään elämäntyyli- ja muotibloggaajaksi sekä taitavaksi suunnittelijaksi. Tukholmassa syntynyt ja kasvanut Janni on elänyt Monacossa aviomiehensä Jonin kanssa viimeiset kolme vuotta. Tartuimme mahdollisuuteen kysyä Jannilta uravinkeistä, tyylistä sekä tietenkin suunnitteluyhteistyöstä iDeal Of Swedenin kanssa.

Janni on aina nauttinut matkustamisesta ja uskoo että se on syy siihen, että hänestä tuli niin suosittu Instagramissa viisi vuotta sitten. Matkustamisen lisäksi Janni on aina rakastanut muotia. Jo lapsuudessaan hän nautti vaatteiden kokeilusta ja uusien käyttötarkoituksien keksimisestä.

 “Näen kuvia ajalta, kun olen ollut todella pieni. Niissä kokeilen aina erilaisia vaatteita ja tyylejä. En tiedä miksi, mutta olen jostain syystä aina rakastanut vaatteita ja muotia. Se on tapa ilmaista itseään.”

Janni on aina unelmoinut olevansa osa design-maailmaa. Hän muistaa tehneensä vaatteita tekstiilityön tunneilla koulussa ja ihmetelleensä, miksi mikään vaateyritys ei ole luonut samanlaisia tyylejä. Hän nauttii luovasta prosessista, joka heijastuu hänen rakkaudessaan muotia ja valokuvausta kohtaan. Hän kuvailee omaa tyyliään yksinkertaiseksi höystettynä pienellä twistillä, ja hänen tavoitteensa on inspiroida muita löytämään oma tyylinsä.

 “Suurin toiveeni on, että kaikki voisivat tuntea olonsa mukavaksi omana itsenään. Toivon, että inspiroin muita siihen.”

Jannilla ei ole erityistä tyyli-ikonia tai esikuvaa, sillä hänen oma tyylinsä vaihtelee paljon. Hän löytää inspiraation pukeutumiseen erilaisista paikoista, kuten katutyylistä, Instagramista, Pinterestistä ja useista verkkokaupoista. Hän inspiroi muita ainutlaatuisella tyylisekoituksellaan.

Kun Janni suunnitteli kokoelmansa iDeal Of Swedenille, hän halusi mallien edustavan häntä ja hänen rakastamiaan asioita.

 “Mallisto heijastaa sitä, missä olen elämässäni juuri nyt ja mistä nautin. Inspiroidun minua ympäröivistä asioista, kuten uudesta kodistamme, päivän nautinnollisimmista tunneista ja rakastamistani paikoista.”

Inspiraatio- ja suunnitteluprosessi oli yllättävän nopea, eikä Jannilta mennyt kauaa, kun hänellä oli jo selkeä kuva siitä, miltä hän halusi uusien suojakuorien näyttävän.

 “Istuin ruokapöytämme ääressä Espanjassa ja katselin ympärilleni, ja tiesin heti mitä teemoja halusin mukaan mallistoon. Auringonlasku, simpukat ja palmut ovat asioita, jotka haluan aina pitää lähelläni. Muut teemat vain tulivat mieleeni.”

Mallisto on läpileikkaus Jannin elämästä – se on trooppinen ja rauhallinen ja samalla siihen kuuluu kauniita paikkoja sekä muotia. Jannin on vaikea valita oma suosikkinsa valikoimasta, mutta yksi ylitse muiden on Coral Leaves, joka näyttää erityisen kauniilta kuvissa.

Nuorempana Janni muistaa olleensa itsepäinen ja itsevarma, ja hän kertookin määrätietoisuutensa joskus olleen jopa ongelmallista.

 “Jos halusin tehdä jotakin, tein sen tai tulin hulluksi… Asiat ovat ehkä tavallaan samoin nytkin, mutta olen oppinut hallitsemaan tunteen,” hän sanoo nauraen.

Joissakin tilanteissa Janni ei vieläkään pidä itsepäisestä taipumuksestaan, mutta se on myös hyvä piirre, jota hän arvostaa eniten itsessään. Hänen itsepäisyytensä on epäilemättä yksi suurimmista syistä siihen, mihin hän on päässyt tänä päivänä.

Toinen haaste, jonka kanssa Janni taistelee, on vapaa-ajan löytäminen.

 “Luulen, että olisi parempi, jos voisin ottaa hieman vapaata töistä ja tehdä tilaa luovuudelleni,” hän selittää. “Jos olet väsynyt, on vaikeaa olla luova. On vaikeaa löytää tasapaino, kun teet rakastamaasi työtä.”

Janni rakastaa eniten työssään luovuutta ja uusien valokuvausideoiden keksimistä.

 “On niin siistiä, kun näet lopullisen kuvan, joka sinulla on ollut päässäsi,” hän sanoo. “Useimmiten se ei ole sellainen millaiseksi sen kuvittelit. Joskus siitä tulee parempi ja joskus huonompi.”

Janni kertoo, että haastavinta hänen työssään on olla koko ajan saatavilla, näkyvillä ja pysyä ajan hermoilla. Koska Janni itse asiassa on oma työnsä, hänen täytyy olla valmis seisomaan kameran edessä ja tuottaa sisältöä lähes päivittäin. Häntä ei kuitenkaan pelota näyttäytyä luonnollisena.

 “Pidän luonnollisuudesta enemmän kuin hiukset ja meikit laitettuna esiintymisestä. Se on varmaan reaktio niihin moniin ihmisiin, joilla on nykypäivänä paljon meikkiä sosiaalisessa mediassa. Haluan tuntea, että voin olla oma itseni ilman meikkiä.”

Instagram-tilin, blogin, YouTube-kanavan ja yksityiselämän onnistunut tasapaino vaatii paljon aikaa ja suunnittelua. Janni haluaa ylläpitää aikataulua, jossa uni ja treenaaminen ovat etusijalla. Hän myös suunnittelee vapaaillat levätäkseen ja ladatakseen akkuja.

Janni kertoo meille, että mikään päivä ei ole samanlainen hänen työssään. Jonakin päivänä edessä saattaa olla pitkä matka, ja seuraavana päivänä onkin vain kuvaukset. Päivän aikataulusta riippumatta suuri osa Jannin työstä kuluu tietokoneella sähköposteihin vastaten, kuvia muokaten ja blogia kirjoittaen. Hän tekee työnsä parhaiten kotisohvalla, television ääni taustalla.

 “Outoa kyllä, mutta keskityn parhaiten, kun taustalla on ääntä. En usko, että toimisto olisi minua varten.. pelkkä ajatuskin stressaa.”

Janni paras uravinkki on, että tee työtä jota rakastat.

 “Klassista, mutta niin totta! Jos teet jotakin siksi, että sinun on pakko, et nauti siitä. Jos teet jotakin, josta pidät, voit kuluttaa loputtomasti tunteja siihen, ja se johtaa yleensä johonkin hyvään.”

 

Mitä Janni toivoo tekevänsä 10 vuoden kuluttua?

 “Toivon, että Jon ja minä elämme omassa talossa lämpimässä maassa, jossa on paljon palmupuita. Meillä on kaksi lasta ja työskentelemme aloittamamme vaatebrändin parissa. Toivon, että bloggaan ja jaan matkustusjuttuja edelleen – osittain siksi, että on siistiä pitää ‘päiväkirjaa’ elämästäni ja osittain siksi, että rakastan seuraajia, jotka tukevat minua päivittäin. Jos saan unelmoida vielä vähän, haluaisin pienen hyvinvointikahvilan, jossa teen smoothieita ja terveysshotteja. Toivottavasti nautin edelleen elämästä.”

 

Jannin tyylivinkit:

  • Pukeudu vaatteisiin, joissa tunnet olosi mukavaksi ja joissa koet edustavasi. Voit ilmaista itseäsi vaatteilla. Itsevarmuus, jonka tunnet pitäessäsi rakastamiasi vaatteita, on voittamaton!
  • Sinun ei todellakaan tarvitse seurata trendejä! Kokeilen yleensä uusia trendejä työni takia, mutta minua ei haittaa sivuuttaa trendiä, jos en koe oloani siinä mukavaksi.
  • Käytä paljon värejä! Se piristää aina sekä minua että muita ympärilläni!

“My biggest wish is that everyone should feel comfortable with themselves. I hope that’s what I’m inspiring to.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Osta nyt