La Escuela iDeal Kolumbiassa

IDEAL OF SWEDEN tukee ylpeänä La Escuela Idealia Pohjois-Kolumbiassa antaakseen vuosittain 150 lapselle mahdollisuuden rakentaa hyvä tulevaisuus.

IDEAL OF SWEDEN tukee ylpeänä La Escuela Idealia Pohjois-Kolumbiassa antaakseen vuosittain 150 lapselle mahdollisuuden rakentaa hyvä tulevaisuus.

Jokaisella lapsella on oikeus koulutukseen. Se voi olla tie pois köyhyydestä, mahdollisuus itsenäiseen elämään tai mahdollisuus muuttaa maailmaa. Me haluamme antaa kaikille lapsille tasa-arvoisen oikeuden laadukkaaseen koulutukseen, joten teemme yhteistyötä ruotsalaisen hyväntekeväisyysjärjestö Ankarstiftelsenin kanssa tehdäksemme muutosta. Yhdessä olemme aloittaneet koulun rakentamisen Pohjois-Kolumbiaan.

Hurraichichonin kaupungissa La Guajiran alueella sijaitseva uusi \"La Escuela Ideal\" on erittäin eristyksissä ja vaikeasti saavutettavissa olevan alueen ytimessä. Kouluun pääseminen on monille maaseudulla asuville lapsille haaste, ja monissa kouluissa ei ole tarpeeksi resursseja koulurakennusten ylläpitämiseen tai laajentamiseen. Siksi IDEAL OF SWEDEN haluaa osallistua ja auttaa varmistamaan, että jokaisella alueen lapsella on mahdollisuus koulutukseen. Ensimmäisen rakennusvaiheen päätyttyä lokakuussa 2018 koulu on vastikään luovutettu yhteisölle ja sen ovet on avattu alueen lapsille. Kaksi luokkahuonetta sisältävä \"La Escuela Ideal\" antaa vuosittain 150 lapselle mahdollisuuden saada arvokasta tietoa, jolla he voivat rakentaa tulevaisuutensa.
Olemme enemmän kuin kiitollisia mahdollisuudesta auttaa näitä nuoria yksilöitä menestymään ja käyttää resurssejamme ja osaamistamme tarjotaksemme tukea siellä, missä sitä eniten tarvitaan.