HAND IN HAND

Naisyrittäjien tukemista Intiassa

Sukupuolten välinen epätasa-arvo, köyhyys ja huono koulutus ovat joitakin maailman suurimmista ongelmista YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Teemme yhteistyötä ruotsalaisen Hand in Hand -järjestön kanssa auttaaksemme naisia saamaan yhtäläiset oikeudet koulutukseen, kukoistamaan täydessä potentiaalissaan ja pääsemään pois köyhyydestä omin jaloin.

Taloudellinen riippumattomuus on edelleen luksusta monille naisille ympäri maailmaa. Itsensä lisäksi perheen elättäminen on todellinen haaste, jonka monet naiset kohtaavat päivittäin. Muuttaaksemme näitä elämiä, olemme ylpeitä saadessamme tukea intialaista kylää ja auttaa naisia aloittamaan omia yrityksiä ja matkan kohti itsenäistä elämää. Koulutuksen ja yrittäjyyden kautta Hand in Hand rohkaisee naisia tunnistamaan yritteliään potentiaalinsa ja korostaa yhteiskunnallista ja taloudellista vaikutusta, jota naiset voivat tuoda omille perheilleen ja koko yhteiskunnalle. Itseapumalliin perustuva Hand in Hand auttaa jokaista naista kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat aloittaakseen ja pyörittääkseen yritystä - aina liiketoimintamallin löytämisestä rahoituksen ja markkinoinnin hallitsemiseen. Vuoden aikana naisille tarjotaan tietämystä ja työkaluja, joita he tarvitsevat oman yrityksen aloittamiseen ja taloudellisen riippumattomuutensa saavuttamiseen.

Tukemalla intialaista kylää tuemme 150 naista, jotka pyrkivät pois köyhyydestä, ja olemme osana käynnistämässä lähes sataa yritystä joka vuosi!