HOME IS HERE.

A LITTLE MORE MEANINGFUL. A LITTLE MORE CONSCIOUS. A LITTLE MORE IMPACTFUL.
OUR CHOICES MEAN THE WORLD. EACH STEP WE TAKE, EACH GENTLE GESTURE, MAKES A WHOLE WORLD OF DIFFERENCE.

#YELLOWFORCHANGE

Joka minuutti ostetaan miljoona kertakäyttöistä muovipulloa. Joka vuosi valtameriimme päätyy 5-13 miljoonaa tonnia kertakäyttömuovia. Se voi olla tappavaa linnuille ja mereneläville. Mikäli jatkamme näin, valtamerissä tulee olemaan enemmän muovia kuin kaloja vuoteen 2050 mennessä. Yhdessä GLACIALin kanssa haluamme luoda muutosta haastamalla tapojamme ja rutiinejamme ja luomalla syvemmän suhteen kertakäyttömuovin kulutukseen.

Maailman vesipäivän 2020 kunniaksi olemme alkaneet yhteistyöhön GLACIALin kanssa juhlistaaksemme luontoa ja siirtyäksemme kestävämpään kulutukseen ja edistääksemme siirtymää kohti monikäyttöistä muovia. #YellowForChange on kampanja, jonka tarkoituksena on tuoda ylikulutusta tietoisuuteen ja korostaa luonnonkauneutta. Ostamalla keltaisen IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL -pullon otat pienen askeleen kohti kestävämpää elintapaa.

“Olemme enemmän kuin innoissamme yhteistyöstä IDEAL OF SWEDENIN kanssa, koska molemmat yritykset perustuvat yhteiseen haluun luoda arkipäivän luksusta, joka korostaa pitkäikäisyyttä. Olemme sitoutuneet rohkaisemaan tuotteiden pitkäikäisyyteen asettamalla laadun aina ennen määrää. Yhdessä haluamme luoda paremman ja syvemmän tulevaisuuden." 

- Jonas ja Pär, GLACIALin perustajat

Sekä IDEAL OF SWEDEN että GLACIAL ovat innoissaan yhteistyöstä useiden kansainvälisten vaikuttajien kanssa juhlistaakseen Maailman vesipäivää 2020 ja Yellow For Change -kampanjaa. Muun muassa Bianca Ingrosso, Eveline Karlsen ja Sylvie Meis ovat liittyneet aloitteeseen ja mainostavat kampanjapulloja.

TARKOITUKSELLINEN YHTEISTYÖ

Arvopainotteisena yrityksenä IDEAL OF SWEDEN uskoo kestävien, monikäyttöisten materiaalien käyttöön, ja laatu onkin yksi keskeisimmistä arvoistamme. Kaikki mallit ovat 100 % vegaanisia ja eläinystävällisiä, sillä pyrimme täyttämään korkeimmat laatu- ja eettiset standardit kaikessa, mitä teemme. Tuotteemme on käsin valmistettu tarkoin valikoiduista, korkealaatuisista materiaaleista, ja ne on tuotettu Euroopan standardien ja ohjeistusten mukaan, sillä olemme REACH-sertifioituja (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Parantaaksemme yhteiskunnallista ja ympäristöystävällistä perintöään IDEAL OF SWEDEN on hiljattain julkaissut 100 % kierrätettävät pakkaukset. Pyrimme myös minimoimaan hiilijalanjälkeämme kuljettamalla tuotteemme ja pakkauksemme niin ilmastoystävällisesti kuin mahdollista. Vuonna 2020 haluamme toimittaa vähintään 40 % tilauksistamme meriteitse.

“Kestävyys on enenevissä määrin tärkeä aihe IDEAL OF SWEDENILLE. Me uskomme läpinäkyvyyteen, ja raivaamme tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta brändillämme. Koska meillä on yli 2 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa, on meidän vastuullamme kertoa asiakkaillemme ja rohkaista heitä toimimaan planeettamme puolesta. Yhteistyömme GLACIALin kanssa on muutoksen alku” 

- Joachim Lindström, toimitusjohtaja, IDEAL OF SWEDEN

Sitoutuminen vastuullisiin valintoihin arjessamme on muutoksen elintärkeä osa. Luonto on kotimme, resurssimme ja suurin inspiraatiomme, ja sitä vaaliakseen siitä tulee pitää huolta. Koska pikkuhiljaa pienestä tulee suurta.

MEIDÄN PERIAATTEEMME

Parantaaksemme tuotteidemme kestävyyttä olemme myös lisänneet uusien materiaalien hankkimista korostaaksemme kestävämpää elämäntyyliä, joka ei ole vaaraksi planeetallemme. Jokaisen tuotteen laatu testataa ennen toimitusta, jotta jokainen tuote täyttää sinun odotuksesi ja myös meidän odotuksemme.

100 % YHTEISKUNNALLINEN SITOUTUMINEN

Me uskomme vastuulliseen liiketoimintaan, ja me rakastamme työntekijöitämme. Aina Ruotsin pääkonttoristamme työntekijöihimme ympäri maailmaan, me haluamme tiimimme kokevan olonsa kotoisaksi iDeal of Swedenillä ja nauttimaan työstään.

100 % VEGAANINEN & ELÄINYSTÄVÄLLINEN

Käyttämällä eläinystävällistä premium-tekonahkaa taistelemme aktiivisesti eläinten hyvinvoinnin puolesta ja ala-arvoisia, usein myrkyllisiä nahkateollisuuden työoloja vastaan. Premium-tekonahka on myös kestävämpää, ja sen elinkaari on pidempi kuin aidolla nahalla.

100 % KIERRÄTETTÄVÄ

Koska luonto on suurin inspiraatiomme, pyrimme jatkuvasti parantamaan yhteiskunnallista ja ympäristöystävällistä perintöämme. Jotta kierrättäminen olisi helppoa sinulle, olemme tehneet kaikista pakkauksistamme 100 % kierrätettäviä.