ME USKOMME LÄPINÄKYVYYTEEN

Haluamme tiimimme kokevan olevansa kuin kotonaan iDeal of Swedenillä ja nauttivan työstään - aina Ruotsin pääkonttorilta kaikkiin työpisteisiimme ympäri maailmaa.

Uskomme parhaiden kykyjen rekrytoimiseen riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, uskonnostaan ja etnisyydestään. Haluamme tiimimme olevan täynnä pätevimpiä hakijoita ja rohkaisemme monikulttuuriseen työympäristöön. Olemme myös hyvin tarkkoja alihankkijoistamme ja tehtaistamme. Vierailemalla niissä säännöllisesti varmistamme jatkuvasti, että kaikki tuotteemme valmistetaan erinomaisissa tiloissa ja olosuhteissa, jotka tukevat työntekijöiden oikeuksia ja hyvintointia, koska he ovat elintärkeä osa iDeal of Sweden -perhettämme.

Kaikki tuotteemme ja tuotantoprosessimme ovat eurooppalaisten standardien ja ohjeistusten mukaisia. Tuoteprosessimme ovat REACH-sertifioituja (\"Registration, Evaluation, Authorisation & Restriction of Chemicals\"), joka rajoittaa kemikaalien tuotantoa ja käyttöä ja poistaa mahdollisia uhkia terveydelle ja ympäristölle.