Printed Case
29.9912 EUR

Moroccan Zellige

S/S 17
60%
Valitse puhelimen malli
Varastossa
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_dark

Boheemi look pitää pintansa muotimaailman huipputrendinä ja tämä puhelimen kuori onkin uusin tätä tyylisuuntaa edustava mallimme.

Zellige koostuu geometrisesti kuvioidusta mosaiikista ja sitä käytetään kuvioinneissa aina seinistä pöytiin ja uima-altaisiin. Se on taidetta, jolla on kattava historia; ensimmäisistä jäljistään noin 1300 vuotta sitten aina meidän päiviimme asti Marokko on ollut sijainniltaan keskeinen. Kuori on täydellinen kuumiin kesäkuukausiin, sillä sen turkoosi, sinisen vivahteet ja lämpimät hiekansävyt herättävät kaipuun Marrakechin lomasta. Kultainen logo sulautuu kauniisti yhteen kuoren muiden värien kanssa antaen sille häivähdyksen luksuksen tunnetta.

Kuori on valmistettu joustavasta mutta vahvasta ja kestävästä muovista, joka pitää puhelimesi suojattuna. Pehmeä sisus on mokkaa, joka estää puhelimen pintaa naarmuttumasta.

Kaikki suojakuoret ovat Osa Accessories of Attraction -tuotesarjaa ja ovat yhteensopivia magneetilla toimivien pidikkeiden ja lompakkokoteloiden kanssa.