Toimitusta ennen joulua ei voida taata
Black
34.99 EUR
London Wallet
Lähes loppuunmyyty

  • Nopea toimitus
  • 30 päivän palautusoikeus
  • 1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_darkamerican_express_dark
Valitse puhelimen malli

Napauta ja sulje

London Wallet on ohuin, kevyin ja elegantein puhelinkuoremme - siinä on korkealaatuinen, irrotettava muovikuori, joka pitää puhelimen suojattuna. Sivulla oleva magneettilukko mahdollistaa ohuen profiilin, joten lompakko mahtuu helposti mihin tahansa farkkujen tai takin taskuun. Huolellisesti leikattu kaiutinaukko mahdollistaa puheluiden puhumisen kuoren ollessa suljettu, joten se on suojattuna jatkuvasti. Kuoren sisustan yleellinen mokkavuori sekä suojaa että antaa premium-laadun tuntua. London Wallet on saanut inspiraationsa Lontoon kiireisiltä kaduilta, ja se on tehty muotitietoisille liikematkaajille. Siinä on helposti saavutettavat korttipaikat takapuolella, joihin mahtuu jopa neljä korttia - sopii täydellisesti matkakorteille.

Musta, korkealaatuinen ja magneettisesti irrotettava standardikuori tulee mukana, joten voit helposti irrottaa puhelimesi halutessasi. Kuori voidaan myös yhdistää mihin tahansa magneettisesti yhteensopivaan kuoreemme osana Accessories of Attraction -ominaisuutta. Accessories of Attraction on valikoima tuotteita, jotka voidaan yhdistää vaivattomasti toisiinsa yksinkertaisella magneetin napsahduksella. Vahvoilla mutta kevyillä magneeteilla varustetut tuotteemme auttavat sinua luomaan täydellisiä ja tarkoituksenmukaisia yhdistelmiä aina viimeisintä yksityiskohtaa myöten.mme, pidikkeidemme ja kuoriemme kanssa.

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.

Accessories of Attraction

iDeal of Swedenin tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, luovuuden ja uuden ajattelun sekä kestävien ympäristöystävällisten näkökulmien uraauurtavassa maassa. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen kestävien magneettisten tuotteiden ekosysteemin, kuten kännykän kuorien, lompakoiden, varavirtalähteiden, laturijohtojen ja erilaisten pidikkeiden, jotka kaikki tekevät mobiililaitteiden käytöstä helpompaa. Tuotevalikoimamme on tehty säädettäväksi erilaisiin tilanteisiin tyylistä tai designista tinkimättä. Päivitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pysymme sisustus- ja muotitrendien mukana. Laatu, toimivuus ja korkeat standardit ovat pääarvojamme.

iDeal of Sweden
fbinstagramyoutubetwitterlinkedin
mastercardvisaklarnaamerican_express