Build your own kit: Buy 3 products, only pay for 2!

70%

reviews

Tiedot

  • Sisältää irrotettavan rannenauhan
  • 3 paikkaa maksukorteille, tilaa käteiselle
  • Musta, korkealaatuinen vakiokuori sisältyy toimitukseen
  • Irrotettava musta kotelo
  • Osa Accessories of Attraction -tuotesarjaa

SKU: C-IDMC-IXS-128

Saffiano Beige

39.9912 EUR
Home /
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 1 vuoden takuu

Mayfair Clutch on saanut inspiraationsa muodikkaasta Lontoon alueesta nimeltä Mayfair. Muiden historiallisten alueiden, kuten Westminsterin, Sohon, Piccadilly Circuksen ja Hyde Parkin ympäröimästä Mayfairista löydät tyylikkäiden putiikkien kirjon lisäksi kauniin Grosvenorin aukion, kuninkaallisen taideakatemian ja Bond Streetin aseman. Me halusimme vangita tuon eleganssin auran ja tyylin ajattomalla ja aistikkaalla väripaletilla, joka varmistaa, että kuori pysyy muodissa useina kausina. Mayfairin alue ei poistu muodista ihan hetkessä, eikä niin myöskään Mayfair Clutch.

Moderni pikkulaukku sai alkunsa Englannissa teollisen vallankumouksen aikana, kun ihmiset alkoivat matkustaa junalla ja tarvitsivat jotakin, mihin laittaa kolikot ja tavarat. Mayfair Clutch kantaa tuota henkeä nykyaikaan, ja se on suunniteltu kevyesti matkustaville ihmisille - tai niille, jotka haluavat vain päästä nopeasti käsiksi tärkeimpiin kortteihin ja puhelimeen kantamatta isoa laukkua. Kolmeen sisällä olevaan korttipaikkaan mahtuu jopa kuusi korttia ja iso tasku on täydellinen käteiselle. Kaikki tarvitsemasi on heti saatavillasi, joten laukku sopii niin kaupunki-iltaan kuin kevyeen kävelyyn.

Laukku on tehty käsin tarkoin valituista materiaaleista sekä laatua että ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Yleellisen pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi, estää naarmuuntumista ja antaa kuorelle laadukkaan tunnun, ja herkkä magneettilukko taas on erittäin helppokäyttöinen ja turvallisempi kuin standardilukko, mutta pehmeämi kuin klassinen nappi.

Musta, korkealaatuinen ja magneettisesti irrotettava standardikuori tulee mukana, joten voit helposti irrottaa puhelimesi halutessasi. Kuori voidaan myös yhdistää mihin tahansa magneettisesti yhteensopivaan kuoreemme osana Accessories of Attraction -ominaisuutta. Accessories of Attraction on valikoima tuotteita, jotka voidaan yhdistää vaivattomasti toisiinsa yksinkertaisella magneetin napsahduksella. Vahvoilla mutta kevyillä magneeteilla varustetut tuotteemme auttavat sinua luomaan täydellisiä ja tarkoituksenmukaisia yhdistelmiä aina viimeisintä yksityiskohtaa myöten.