Saffiano Light Grey
Mayfair Clutch
39.99 EUR
Varastossa
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_darkamerican_express_dark
Yleiskatsaus
Tiedot

Mayfair Clutch sai inspiraationsa muodikkaasta lontoolaisesta alueesta nimeltä Mayfair. Muiden historiallisten alueiden, kuten Westminsterin, Sohon, Piccadilly Circuksen ja Hyde Parkin, reunustamana Mayfairista löytyy kaunis Grosvenor Square, Royal Academy of Arts ja Bond Street Station tyylikkäiden putiikkien valtavan kirjon keskellä. Halusimme vangita tuon eleganssin ja tyylin hengen ajattomalla ja aistikkaalla väripaletilla, joka varmistaa, että kuori kestää vielä useita tulevia kausia. Mayfairin alue ei ole lähiaikoina muuttumassa tyylittömäksi, eikä myöskään Mayfair Clutch.

Moderni clutch sai alkunsa Englannissa teollisen vallankumouksen aikana, kun ihmiset alkoivat matkustaa junalla ja he tarvitsivat jotain, mihin laittaa kolikkonsa ja omaisuutensa. Mayfair Clutch kantaa tämän hengen nykyaikaan ja se on suunniteltu meneville ihmisille, jotka haluavat matkustaa kevyesti - tai tarvitsevat vain nopean pääsyn tärkeimpiin kortteihinsa ja puhelimeen ilman suurta laukkua. Kolmeen sisällä olevaan korttitaskuun mahtuu jopa kuusi korttia, ja yksi isompi lisätasku on täydellinen kolikoille ja seteleille. Kaikki tarvitsemasi on välittömästi saatavillasi, joten clutch on täydellinen sekä kaupungin yöhön että verkkaiseen kadulla kävelyyn.

Clutch on käsin tehty tarkoin valituista, laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ylellinen ja pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi, estää naarmuuntumista ja antaa kuorelle premiumfiiliksen; hillitty magneettinen nappilukko on erittäin jhelppokäyttöinen, se on turvallisempi kuin tavallinen magneettinen lukko ja sulavampi kuin klassinen nappi.

Musta, korkealaatuinen vakiokuori sisältyy toimitukseen, jonka avulla voit helposti ottaa puhelimesi pois silloin, kun et tarvitse koko clutchia. Kotelo voidaan myös korvata muilla yhteensopivilla magneettikuorillamme osana iDeal of Sweden-konseptia, jonka avulla voit sekoittaa ja yhdistää kuoria ja lompakkokoteloita oman tyylisi mukaan.

Samankaltaiset tuotteet

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.