Black Velvet
Mayfair Clutch
49.99 EUR
Varastossa
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_darkamerican_express_dark
Yleiskatsaus
Tiedot

Mayfair Clutch on saanut inspiraationsa Lontoon trendikkäästä, Mayfairin kaupunginosasta. Kaupunginosaa reunustavat historialliset ja näyttävät kohteet, mukaanlukien Westminster, Soho, Piccadilly Circus ja Hyde Park, ja sen keskeltä löytyvät kuuluisat nähtävyydet kuten Grosvenor Square, Royal Academy of Arts ja Bond Street. Mayfair Clutch on kunnianosoitus tälle upealle kaupunginosalle häikäisevän eleganssinsa ja ajattoman muotoilunsa ansiosta - kuten kaimansa Lontoossa, myös Mayfair Clutch on klassinen ja ajaton.

Mayfair Clutch on yhdistelmä ajatonta suunnitelua sekä tarkkoja materiaalivalintoja, tehden siitä monikäyttöisen asusteen, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Mayfair Clutch on valmistettu tarkoinvalituista, ympäristöystävällisistä materiaaleista. Pehmeä mikrokuituinen sisusta suojaa puhelintasi naarmuilta, ja magneettinen lukko pitää huolen, että kaikki arvotavarat pysyvät lompakkokotelon sisällä.

Mayfair Clutch:n mukana tulee korkeatasoinen suojakuori, jonka avulla voit helposti kiinnittää puhelimesi. Mayfair Clutch on osa iDeal konspetia, jonka ansiosta voit yhdistää minkä tahansa suojakuoristamme lompakkokotelon kanssa. Musta, korkealaatuinen vakiokuori sisältyy toimitukseen.

Samankaltaiset tuotteet

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.