White
Sthlm Wallet
39.99 EUR
Varastossa
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_darkamerican_express_dark
Yleiskatsaus
Tiedot

STHLM-lompakkokotelo luotiin kaunis ja muodikas Ruotsin pääkaupunki mielessä, sillä halusimme vangita tämän luovan ja nopeasti kehittyvän kaupungin olemuksen. Sileillä linjoilla ja minimalistisella designilla, joka on sekä nykyaikainen että ajaton, STHLM-lompakko täyttää sen design-perinnön odotukset; perinnön, jota juhlitaan sen yksinkertaisen estetiikan vuoksi, ja lompakko tuntuu oikealta hetkessä, ja se kestää myös pitkän aikaa. Tämä peilaa kaupunkia itseään, joka on täysin mukana trendissä kulttuurissaan ja kärkipään teknologiassaan, mutta joka katsoo myös taaksepäin rikkaaseen, kasvuhakuiseen historiaan.        
Kaksi tyylikkäästi leikattua korttitaskua lompakon takana ovat täydellisiä useimmiten käytetyille korteillesi, kuten metrolipulle tai luottokorteillesi, joihin haluat päästä käsiksi helposti. Lompakossa on myös kolme hienovaraisesti leikattua korttitaskua sisäpuolella, joihin mahtuu jopa kuusi korttia.                                                                                             
Lompakko on käsin tehty tarkoin valikoiduista, laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ylellinen ja pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi, estää naarmuuntumista ja antaa kotelolle premiumfiiliksen. Hillitty magneettinen nappilukko on erittäin helppokäyttöinen, se on turvallisempi kuin tavallinen magneettilukko ja sulavampi kuin tavallinen nappi.                                              
Mukana on korkealaatuinen kotelo, jonka avulla voit helposti ottaa puhelimesi pois silloin, kun et tarvitse koko clutchia. Kotelo voidaan myös korvata muilla yhteensopivilla magneettikuorillamme osana iDeal of Sweden-konseptia, jonka avulla voit sekoittaa ja yhdistää kuoria ja lompakkokoteloita oman tyylisi mukaan.

Samankaltaiset tuotteet

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.