White
Swipe Wallet
39.99 EUR
Varastossa
Nopea toimitus
30 päivän palautusoikeus
1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_darkamerican_express_dark
Yleiskatsaus
Tiedot

iDeal Swipe Wallet suojakotelo vie puhelinlompakon uusiin ulottuvuuksiin innovatiivisuudellaan ja toiminnallisuudellaan. Nerokkailla ominaisuuksilla varustettu kotelo sopii kuin valettu liikkuville ihmisille.

Puheluun vastaustoiminto löytyy kannesta; pyyhkäise vastataksesi ja napauta lopettaaksesi puhelu. Puhelimesi pysyy suojattuna myös puheluiden ajan. Kannessa oleva ikkunasta näkyy kellonaika, puhelimen tila, musiikki ja puhelut. Suojakotelon takakannessa on kaksi siististi suunniteltua tilavaa taskua, joihin mahtuu jopa neljä korttia nopeaa käyttöä varten. Swipe Wallet-kuoressa on myös sisäänrakennettu seisontatuki, täydellinen esimerkiksi silloin, kun katselet videoita puhelimeltasi. Suojakuoren vasemmalla puolella on kaksi erillistä äänenvoimakkuuden säätöpainiketta.

Swipe Wallet on todella ohut, joten se mahtuu täydellisesti jokaiseen taskuun. Swipe Wallet on täydellisin lompakkokuori ja se on osa iDeal-konseptia. Swipe Wallet on yhteensopiva Smart Magnet-pidikkeiden kanssa ja saatavissa tarkoin valikoiduissa väreissä ja kuoseissa.

Samankaltaiset tuotteet

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.