Tee siitä persoonallinen

Tee asusteestasi ainutlaatuinen personoidulla monogrammilla. Täyteläisestä, nahkamaisesta materiaalista valmistetut räätälöidyt tuotteemme ovat luksuksen perikuva. Voit luoda räätälöidyn tuotteen jopa neljällä kirjaimella käyttäen vaikka omia nimikirjaimia tai osoittaa rakkautta parimonogrammilla. Jokainen monogrammi on perinteisesti ja huolellisesti käsin painettu, ja asiantuntijat auttavat sinua luomaan täydellisen lahjan itsellesi tai rakkaimmillesi.

Huomaathan, että räätälöity monogrammi luodaan käsin ainutlaatuisesti sinulle. Siksi räätälöityjä tuotteita voi tilata vain rajoitetun määrän päivässä, jotta voit olla varma, että oma monogrammisi saa ansaitsemansa rakkauden ja tarkkuuden. Mikäli ominaisuus ei ole juuri nyt saatavilla, tarkista myöhemmin uudelleen!

Huomio: Personalized Monogram ei sisälly \"Buy 1, Get 1\" -tarjoukseen

Lisätietoja

Voit valita enintään 4 merkkiä fontilla Times New Roman, joka on täydellinen klassisen ja ajattoman lookin luomiseen. Jokainen kirjain painetaan käsin herkällä kultaisella foliolla isoin kirjaimin, joiden korkeus on noin 0,75 cm.

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.
Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.