iPhone 6/6s kuoret

Täältä löydät kaikki muodikkaat suojakuoret iPhone 6 puhelimeen.

Suodatin
0 Tuotteet
Tuotteita ei löytynyt.

Trendikkäät kuoret iPhone 6/6s-malleihin

IDEAL OF SWEDEN tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia kuoria iPhone 6/6s -puhelimiin. Muodin ja sisustussuunnittelun tuoreimmista trendeistä inspiraationsa saaneet premium-tuotteemme yhdistävät muodin ja käytännöllisyyden. Me autamme sinua tekemään puhelimestasi ainutlaatuisen muotikuorella, joka sopii omaan tyyliisi!

Korkealaatuiset iPhone 6/6s -kuoremme on valmistettu joustavasta, mutta erittäin vahvasta ja kestävästä kovamuovista. Ainutlaatuisen pehmeän sisustan ansiosta kuoremme suojaavat iPhone 6/6s -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Jotta iPhone 6/6s -puhelimesi saa upean lookin, kuoremme ovat saaneet inspiraationsa kauden uusimmista väreistä, kuvioista ja materiaaleista aina marmori- ja kukkakuvioista geometrisiin muotoihin. Magneettiominaisuuden avulla voit yhdistää muotikuoresi muihin IDEAL-tuotteisiimme. Tällä tavoin voit yhdistää kuoresi lompakkoon tai käteviin auto- ja rengaspidikkeisiin mukavuuden ja tyylin maksimoimiseksi.

Pitääksesi puhelimesi ladattuna koko päivän, tarjoamme myös yhteensopivia lataustarvikkeita iPhone 6/6s -kuorien kanssa. Suosituimmissa designeissa saatavista tarvikkeita voit valita Qi-latureista ja varavirtalähteistä eri väreissä ja malleissa luodaksesi oman yhdistelmän! Suosittelemme sinua täydentämään kuoresi naarmunkestävällä suojalla, jotta iPhone 6/6s -puhelimesi on mahdollisimman suojattu. Näin voit olla varma, että puhelimesi näyttää aina hyvältä ja on suojattu!