Samsung Galaxy S22 Puhelinkuoret

Uusimpien trendien inspiroimat Galaxy S22 puhelimen kuoret.

Sort & filter
Ei aktiivisia suodattimia
6 Tuotteet

Muodikkaat kuoret Samsung Galaxy S22 -malleihin

IDEAL OF SWEDEN tarjoaa Galaxy S22: lle laajan valikoiman puhelinkotelomalleja, joita on saatavana erilaisilla painatuksilla, materiaaleilla ja eri väreissä tyylisi ja persoonallisuutesi mukaan. Tuotteemme ja ovat saaneet inspiraationsa muodin ja sisustuksen uusimmista trendeistä. Niiden tarkoitus on tehdä elämästä hieman helpompaa, toimivan ratkaisun avulla, tinkimättä tyylistä. Suunnittelun ansiosta pienet yksityiskohdat muuttuvat luoviksi ja ainutlaatuisiksi ja sinulla on mahdollisuus luoda oma tyylisi yhteensopivilla tuotemalleillamme.

Laadukkaat Galaxy S22 -kotelomme ovat ohuita, joustavia, mutta erittäin suojaavia ja kestäviä. Kaikki puhelinkotelomme mallit on valmistettu joko huolella valitusta kovasta muovista tai korkealaatuisesta PU-nahasta, joka on sekä kestävä että pitkäikäinen materiaali. IDEAL OF SWEDEN Phone Xs -koteloissa on pehmeä sisävuori pehmusteen lisäämiseksi ja puhelimen naarmuuntumisen estämiseksi. Mahdollistaaksemme Galaxy S22: lle huippuluokan ilmeen, meillä on laaja valikoima puhelinkotelomalleja, jotka ovat saaneet inspiraatiota kauden uusimmista väreistä, kuoseista ja materiaaleista. Kaikki puhelinkotelomme ovat osa magneettisesti yhteensopivia tuotteita, joita kutsumme vetovoimaisiksi lisävarusteiksi. Joten nyt voit yhdellä napsautuksella täydentää puhelimen koteloa magneettikorttikotelolla, lompakolla tai puhelinpidikkeellä ja hyötyä puhelimestasi enemmän. Tämän toiminnon avulla voit myös olla luova sekoittamalla ja sovittamalla malleja luodaksesi täydellisen henkilökohtaisen kokonaisuuden.

Jotta puhelimesi pysyisi latautuneena koko päivän, tarjoamme myös Galaxy S22: lle sopivia lataustarvikkeita, jotka sopivat yhteen puhelimen kotelomallien kanssa. Suosituimpiin malleihin voit valita haluamasi yhdistelmän langattoman Qi-laturin ja virtapankin eri väreillä ja malleilla! Suosittelemme, että täydennät kokonaisuutta naarmuuntumattomilla näytönsuojuksillamme, jotta saat Galaxy S22: lle täydellisen suojan. Näin voit olla varma, että puhelimesi on aina hyvännäköinen ja suojattu!