Tervetuloa IDEAL OF SWEDENIIN ja sivustollemme idealofsweden.fi. Näitä käyttöehtoja (\"Ehdot\") sovelletaan, kun sinä kuluttajana (\"sinä\") teet tilauksen sivuston idealofsweden.fi (\"Sivusto\") tai siihen liittyvien sivustojen kautta. Nämä Ehdot muodostavat sopimuksen sinun ja IDEAL OF SWEDEN AB:n, rek.nro. 556889-7994, Drottninggatan 26, 602 24 Norrköping (\"IDEAL OF SWEDEN\" tai \"me\") välille, ja tekemällä tilauksen Sivuston kautta hyväksyt nämä Ehdot. Pyydämme sinua lukemaan Ehdot huolellisesti ennen kuin jatkat Sivuston käyttöä.

Kaikki Sivuston kautta tehdyt ostokset on tarkoitettu ainoastaan ei-kaupalliseen käyttöön, ja tekemällä tilauksen Sivuston kautta vahvistat, että olet loppukäyttäjä. Mikäli IDEAL OF SWEDEN epäilee sinun tekevän ostoksia kaupalliseen käyttöön, se pidättää oikeuden pyytää todisteet siitä, että olet loppukäyttäjä, ja kieltää tai peruuttaa tilauksesi siihen saakka, että olet toimittanut todisteet.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELEMINEN

Kun teet ostoksia Sivustolla, tallennamme joitakin henkilötietojasi voidaksemme suorittaa ostoksesi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä tietoihisi, ja voit halutessasi muuttaa tai poistaa virheellisiä tietoja. IDEAL OF SWEDEN ei tallenna tai käsittele pankki- tai luottokorttitietoja. Saatamme myös käyttää evästeitä parantaaksemme Sivuston käyttökokemusta.

Voit lukea lisää henkilötietojen käytöstä ja evästeistä yksityisyyskäytännöstämme.

YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖ

HINNAT, VELOITUKSET JA MAKSUT

Tilauksen tekemisen jälkeen lähetämme vahvistuksen ostoksestasi sähköpostiosoitteeseesi. Suosittelemme, että säästät vahvistusviestin helpottaaksesi yhteydenottoa asiakastukeemme ostokseesi liittyen.

Tekemällä tilauksen Sivustolla vahvistat olevasi yli 18-vuotias. Me pidätämme oikeuden kieltää tai muuttaa tilausta yksittäisissä tapauksissa, jos olet esimerkiksi antanut virheellisiä henkilötietoja ja/tai sinulla on maksamattomia maksuja.

Hyväksymme luottokortit, kuten VISA ja Mastercard, sekä muita paikallisia maksuvaihtoehtoja. Mikäli haluamasi maksutapa ei toimi ostosta tehdessäsi, IDEAL OF SWEDEN pidättää oikeuden vaihtaa maksutapaa.

Kaikki Sivustolla olevat hinnat sisältävät ALV:n soveltuvien säädösten mukaisesti. Mikäli tilaus tehdään EU:n ulkopuolisesta maasta, hinnat eivät sisällä ALV:a. EU:n ulkopuolelle toimitettavista tilauksista saatetaan periä paikallinen ALV, tuontimaksut ja/tai verot, jotka veloitetaan, kun pakettisi saapuu toimitusosoitteeseen. Olet vastuussa tuontimaksujen ja verojen maksamisesta. ALV perustuu tilauksesi kokonaissummaan riippumatta siitä, onko tilauksesi osa tarjouskampanjaa. Huomaathan, että IDEAL OF SWEDEN ei hallitse näitä veloituksia, ja koska nämä maksut vaihtelevat maittain, IDEAL OF SWEDEN ei voi määrittää summaa. Ole hyvä ja ota yhteyttä paikalliseen tulliin ja/tai verotoimistoon saadaksesi lisää tietoa.

KAMPANJAT JA TARJOUKSET

IDEAL OF SWEDEN voi tarjota sinulle kampanjatuotteita, joihin sovelletaan erilaisia ehtoja. Ehdot pätevät niin kauan kuin kampanja on aktiivinen, ja IDEAL OF SWEDEN määrittää tuotteet, jotka ovat mukana kampanjassa. Me pidätämme oikeuden peruuttaa kampanja milloin tahansa, ja peruutettaessa tai kampanjan päättyessä sovelletaan näitä Ehtoja. Ainoastaan tiettyjä Sivuston tuotteita sisältävä kampanja kestää rajoitetun ajan ja niin kauan kuin tuotteita on tarjolla. Kun ostos on tehty Sivustolla, IDEAL OF SWEDEN ei tee muutoksia maksamaasi hintaan, ellet ole saanut väärää hintaa teknisen ongelman/sivuston virheen vuoksi. "Osta kaksi, maksa yksi" -tyyppisissä kampanjoissa joudut aina palauttamaan kaikki tuotteet saadaksesi rahanpalautuksen. Mikäli olet osallistunut tarjoukseen, jossa olet saanut alennuksen, jos ostoksesi ylittää tietyn summan, rahanpalautus suhteutetaan kampanjan ehtojen mukaan, jotka olivat voimassa ostoksesi aikana.

TOIMITUS JA PERUUTUS

Toimitamme tuotteemme maailmanlaajuisesti. Arvioitu toimitusaika riippuu maasta ja valitsemastasi toimitustavasta. Mikäli toimitus viivästyy, etkä enää halua saada ostostasi, peruutuksen teko on sinun vastuullasi. Sinun tulee ottaa yhteyttä IDEAL OF SWEDENIN asiakastukeen, eikä peruutus ole voimassa ennen kuin olet saanut vahvistuksen IEEAL OF SWEDENILTÄ. Mikäli tuote on jo käsitelty, sinun tulee vastaanottaa tilaus. Tämä ei rajoita oikeuttasi peruuttaa tilaus.

Mikäli tuotetta ei ole enää tarjolla, IDEAL OF SWEDENILLÄ on oikeus peruuttaa tilaus ja suorittaa rahanpalautus. Ilmoitamme sinulle rahanpalautuksesta ja siitä, onko vastaavaa tuotetta tarjolla. IDEAL OF SWEDENIN vastuu toimitukseen liittyvistä virheistä rajoittuu näissä Ehdoissa mainittuihin asioihin.

Mikäli tilaus toimitetaan noutopisteeseen etkä nouda pakettia ajallaan, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta ylimääräiset kulut.

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ilmoita siitä mahdollisimman pian IDEAL OF SWEDENIN asiakastukeen.

PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja saada täysi rahanpalautus 14 päivän ajan tilauksesi vastaanottamisesta palauttamalla tilaus. Sinulla on oikeus vaihtaa tuote, mikäli tuote ja pakkaus ovat samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi tilauksen, ja alkuperäispakkauksessa on etiketit ja suojatarrat kiinni. Tämä ei rajoita oikeuttasi avata pakkaus varovasti ja tutkia tuotetta. Mikäli tuote ei ole palautettaessa asianmukaisessa kunnossa, IDEAL OF SWEDENILLÄ on oikeus vähentää rahanpalautuksesta tuotteen arvonalennusta vastaava summa.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu erikoistoivomustesi mukaisesti tai jotka on räätälöity henkilökohtaisten toivomustesi mukaan, esimerkiksi tuotteet, jossa on toiveidesi mukainen painatus kuten nimikirjaimet. Palautusoikeus ei myöskään koske tuotteita, joita ei voida palauttaa hygieniasyistä (esim. kasvosuojukset ja -naamarit).

The right of withdrawal does not apply to: Products that have been tailor-made or produced according to your unique requirements. Donations to charity which have been made in connection with your purchase.

Jotta IDEAL OF SWEDEN voi käsitellä peruutuksen tai vaihdon, sinun tulee ilmoittaa siitä IDEAL OF SWEDENIN asiakastukeen täyttämällä pyydetyt tiedot seuraavassa linkissä: https://idealofsweden.com/returns.

Voit myös täyttää seuraavan peruutuslomakkeen, jonka löydät Ruotsin kuluttajaviraston sivustolta https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett 

Maksamme rahanpalautuksen sinulle mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta ja palautuksen rekisteröinnistä tai siitä, kun olet todistanut tuotteen takaisinlähetyksen. Palautus suoritetaan alkuperäisellä maksutavallasi, ellei toisin ole sovittu tai todettu tarpeelliseksi. Huomaathan, että suoraan Sivustoltamme ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa myymälässä. Huomaathan, että olet vastuussa palautuksen lähetyskuluista..

TAKUU

IDEAL tarjoaa kaikille verkkosivullamme myytäville tuotteille yhden (1) vuoden takuun. Takuu kattaa valmistusvirheet. Huomioithan kuitenkin, että takuu ei kata seuraavien aiheuttamia virheitä tai vaurioita:

 • Ulkoisia olosuhteita, kuten esimerkiksi menetystä, lämpöä, tulipaloa, vettä tai muita nesteitä;
 • Virheellistä tai väärinkäyttöä, mukaan lukien tuotteen pudottaminen (ellei IDEAL ole tarjonnut erityistä pudotussuojattua takuuta liittyen tiettyyn tuotteeseen), joka aiheuttaa esimerkiksi naarmuja, murtuneita tai murskattuja osia jne.;
 • Arvoa alentavia muutoksia, jotka johtuvat normaalista kulumisesta ja ikääntymisestä, kuten esimerkiksi naarmuja, värin muutoksia, kulunutta nahkaa ja roskan peittämää maalia; tai
 • Tuotteen korjauksia tai muutoksia, jotka eivät ole IDEALin tekemiä.

Lisäksi takuu on voimassa ainoastaan, jos noudatat tiettyä tuotetta koskevien käyttö- tai hoitosuunnitelmamme ohjeita.

Mikäli haluat tehdä vaateen tämän osion nojalla, täytä pyydetyt tiedot seuraavan linkin kautta: https://idealofsweden.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

Kun olemme vastaanottaneet vaateesi, käsittelemme sen ja palaamme asiaan lisäohjeiden kera. Suosittelemme, että lähetät vaateesi niin pian kuin mahdollista vian tai vahingon huomattuasi. Vaateen tulee sisältää korjaus, korvaava tuote tai hyvitys. Mikäli tiettyä tuotetta ei enää ole varastossa, sinulla on oikeus vaihtaa tuote samanmalliseen tai -kuvioiseen tuotteeseen tai saada rahanpalautus.

Mikäli IDEAL OF SWEDEN ei tutkiessaan löydä tässä takuussa mainittua vikaa tai vahinkoa, vaateesi hylätään ja veloitamme sinulta tuotteen palautuksesta aiheutuneet kulut. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan viranomaisille. IDEAL OF SWEDEN pidättää oikeuden olla käsittelemättä vaadetta, mikäli se epäilee petosta.

ASIAKASTUKI

VASTUUVAPAUTUS

IDEAL OF SWEDEN ei ole vastuussa kuvissa, tuotekuvissa tai teknisissä määritelmissä olevissa virheistä, virheellisistä hinnoista ja hintamuutoksista (kuten tavarantoimittajien hintamuutokset tai valuutanvaihtelut), tai virheellisistä tiedoista koskien Sivustolla näkyvää tuotteiden varastotilannetta. IDEAL OF SWEDEN on oikeus korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Mikäli tilaamallesi tuotteelle on merkitty väärä hinta, ilmoitamme sinulle ja odotamme hyväksyntääsi korjatulle hinnalle ennen tilauksen käsittelyn jatkamista.

Kaikki Sivustolla olevat kuvat ovat kuvituskuvia. Kuvitusten ei voida taata näyttävän samalta kuin saamasi tuote, sen ulkonäkö, ominaisuudet tai alkuperä.

Sivusto ja sen kaikki sisältö on IDEAL OF SWEDEN tai sen lisensoijien omaisuutta. Tiedot ja kaikki sisältö ovat immateriaalioikeuksien ja markkinointilakien alaisuudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että mitään tavaramerkkejä, tavaranimiä, tuotenimiä, kuvia, grafiikoita, designeja, ulkoasua ja tietoja tuotteista, palveluista ja kaikesta muusta sisällöstä (pois lukien käyttäjien luoma sisältö) ei saa kopioida tai käyttää ilman IDEAL OF SWEDEN kirjallista lupaa.

IDEAL OF SWEDEN ei ole vastuussa mistään tuotevahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että olet käyttänyt ostamiasi tuotteita, tai kärsimistäsi tappioista, jotka aiheutuvat siitä, että olet käyttänyt tuotteita soveltuvien käyttöohjeiden mukaisesti asianmukaista huolellisuutta noudattaen. Olet vastuussa siitä, että tuotteessa ei ole vikoja ennen käyttöä.

Meidän vastuumme sinua kohtaan koskien tappioita tai vahinkoja liittyen Sivustolta tilaamiseen rajoittuu tilauksesi kokonaissummaan. IDEAL OF SWEDEN ei ole vastuussa epäsuorista vahingoista.

KÄYTTÄJIEN LUOMA SISÄLTÖ

Rakastamme sitä, kun käytät IDEAL OF SWEDENIN tuotteita omannäköiselläsi tavalla ja haluat jakaa niiden inspiraatiota yhteisössämme. Jakaisimme näitä kuvia kanavillamme ja julkaisisimme niitä sivustomme tuotesivuilla, ja joissakin tapauksissa saatamme myös julkaista niitä yhdessä muista kanavistamme, esim. Instagramissa, Facebookissa, uutiskirjeissä tai kauppaympäristössä. Vastaamalla pyyntöömme hashtagilla #YESIDEAL, hyväksyt seuraavat ehdot;

Annat IDEAL OF SWEDEN AB:lle (yritystunnus 556889-7994) ei-eksklusiivisen, rojaltittoman aikarajattoman sekä maailmanlaajuisen luvan käyttää mitä tahansa kuvia, jotka olet merkinnyt hashtagilla #YESIDEAL ("kuvat" markkinoinnissa tai mainonnassamme, sisältäen muun muassa sivustomme gallerian, uutiskirjeet, sosiaalisen median, tuoteluettelot, sähköpostit, merkin myymälät (esim. Amazon), vähittäiskaupat sekä muun asiakasviestinnän.

Takaat ja vahvistat, että omistat kaikki oikeudet kuviin, jotta olet saanut luvan kuvissasi näkyviltä henkilöitä oikeuksien siirtämiseen kyseisissä ja tulevissa kuvissa, ja että se, että IDEAL OF SWEDEN käyttää kuviasi, ei loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai mitään lakia.[FT1]

Vapautat IDEAL OF SWEDENIN kaikista velvollisuuksista maksaa sinulle oikeuksien antamisesta ja kuvien käytöstä sekä yllämainittuihin käyttötarkoituksiin liittyvistä immateriaalioikeuksista.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevissa asioissa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa: -----

ASIAKASTUKI

SISÄLTÖSTANDARDIT

Nämä sisältöstandardit koskevat kaikkea materiaalia, jota lisäät verkkosivustollemme, kuten esimerkiksi meiltä ostamiesi tuotteiden arvosteluja. 

Sisällön tulee:

 • Olla todenmukaisia (silloin, kun annetaan faktoja)
 • Olla aidosti annettuja (kun ilmaistaan mielipiteitä)
 • Noudattaa kaikkia Ruotsin ja niiden maiden lakeja, joista sisältö julkaistaan. 

Sisältö ei saa: 

 • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, vihamielistä tai herjaavaa toista henkilöä kohtaan
 • Mainostaa seksuaalista materiaalia, väkivaltaa tai syrjintää rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vamman, seksuaalisen suuntautumisen tai iän perusteella
 • Loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia
 • Olla luotu toisen henkilön pettämiseksi
 • Rikkoa mitään laillista velvollisuutta kolmannelle osapuolelle, kuten esimerkiksi sopimusvelvoite tai luottamuksellisuus
 • Käyttää toisena henkilönä esiintymiseen tai väärän henkilöllisyyden esittämiseen tai yhteydestä johonkin henkilöön
 • Antaa sellaista vaikutelmaa, että sisältö tulee meiltä, vaikka näin ei ole
 • Puolustaa, edistää tai avustaa mitään laitonta toimintaa
 • Sisältää mainoksia tai mainostaa palveluita tai linkkejä muille sivustoille.

Julkaisemalla tämän sisällön ymmärrät, et myönnät pysyvän, siirrettävän, alilisensoitavan, rojaltivapaan, maailmanlaajuisen lisenssin käyttää sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien kaupallinen käyttö,

ja mukaan lukien oikeuden kääntää, jäljentää, näyttää, jakaa tai muokata sisältöä. Sisältösi voi olla näkyvillä muilla alustoilla, kuten hakukoneissa, markkinointisähköposteissa ja sosiaalisessa mediassa. Sisältösi pysyy näkyvissä, kunnes se poistetaan.

OMISTAJUUS

Kaikki Sivuston kautta myydyt tuotteet ovat IDEAL OF SWEDENIN omaisuutta, kunnes täysi maksu on vastaanotettu. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan viranomaisille. IDEAL OF SWEDEN pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli se epäilee petosta.

YLIVOIMAISET ESTEET

IDEAL OF SWEDEN ei ole vastuussa vahingoista, tappioista tai korvauksista, jotka aiheutuvat näissä Ehdoissa mainituista ulkopuolisista olosuhteista, joita se ei voi hallita. Nämä sisältävät, kuitenkaan niihin rajoittumatta, sodat, sodankaltaiset tapahtumat, sisällissodat, vallankumoukset, kapinat, hallituksen toimet, lakot, karanteenit, kauppasulut, luonnonkatastrofit tai vastaavat tapahtumat, tekniset ongelmat, viat sähkö-/televiestintä- tai muissa viestintäverkostoissa, sekä viat ja viiveet alihankkijoiden palveluissa tässä mainituista olosuhteista johtuen. Mikäli tällaiset olosuhteet syntyvät, pyrimme ilmoittamaan niistä sinulle.

SOVELLETTAVA LAKI JA KIISTOJEN RATKAISU

Nämä Ehdot ja Sivuston käyttö ovat Ruotsin lakien alaisuudessa. Kaikki näistä Ehdoista tai niihin liittyen nousevat kiistat ratkaistaan Ruotsin oikeudessa. Yllä olevasta huolimatta IDEAL OF SWEDENILLÄ on oikeus harkintansa mukaan ryhtyä laillisiin toimenpiteisiin kuluttajaa vastaan kuluttajan asuinpaikassa. Mikäli kuluttajan ja IDEAL OF SWEDENIN välillä syntyy kiista, eikä kiistaa pystytä ratkaisemaan, voit tehdä valituksen EU:n verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (ODR) kautta verkossa. Lisää tietoa saat seuraavan linkin takaa: https://ec.europa.eu/odr.

Mikäli jokin näiden Ehtojen kohta todetaan virheelliseksi tai toteutuskelvottomaksi (osittain tai kokonaan), kyseistä kohtaa sovelletaan siinä määrin kuin soveltuva laki sallii. Tässä mainitut jäljelle jäävät ehdot, säännöt, sitoumukset ja rajoitukset pysyvät voimassa, eikä niihin tule muutoksia.

MUUTOKSET EHTOIHIN

IDEAL OF SWEDEN pidättää oikeuden muokata näitä Ehtoja milloin tahansa. Kaikista näihin Ehtoihin tehdyistä muutoksista julkaistaan Sivustolla. Muutokset ovat voimassa siitä hetkestä alkaen, kun ne on julkaistu Sivustolla ja ne ovat luettavissa.

Nämä ehdot on päivitetty 27.1.2021.

YRITYKSEN TIEDOT

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33,

602 24 Norrköping, Sweden

Yhteystiedot:

IDEAL OF SWEDEN -tuen sähköposti: [email protected]

ASIAKASTUKI