IDEAL Magnet
19.99 EUR

Silver

Varastossa
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • 1 vuoden takuu
mastercard_darkvisa_darkklarna_dark

IDEAL Magnet on uusin innovaatiomme, joka helpottaa päivittäistä elämää monin tavoin. Tuote on osa Accessories of Attraction -tuotesarjaa ja on yhteensopiva muiden tuotteidemme kanssa.
IDEAL Magneetilla on useita eri käyttötarkoituksia ja se on erittäin helppokäyttöinen. Sen voi kiinnittää ja poistaa nopeasti ja se sopii yhteen lähes minkä tahansa puhelimen tai tabletin kanssa. Se on täydellinen reseptin lukemiseen keittiössä, puhelintelineenä autossa, sängyn vieressä, avaimenperänä, kaukosäätimen säilyttämiseen poissa lasten ulottuvilta, puhelintelineenä toimistossa, kiinnitettynä whiteboardille tai vaikka jääkapinoveen.
Magneetti on valmistettu harjatusta teräksestä. Siten on saavutettu tuotteen keveys ja korkea laatu. IDEAL Magnet on pienikokoinen pidike, jonka voit kiinnittää mihin ikinä haluatkin. IDEAL Magnet voidaan kiinnittää suoraan mihin tahansa metalliseen pintaan. Lisäksi se voidaan kiinnittää muihin kuin metallisiin pintoihin tuotteeseen sisältyvän 3M- teipin avulla.
Tuotteen neljän integroidun N52 magneetin kantokyky riittää aina 500 grammaan saakka ja sopii näin ollen kaikille markkinoilta löytyville puhelimelle ja suurimmalle osalle tableteista. Silikonipinta on suunniteltu antamaan parhaimman mahdollisen pidon kuitenkaan vahingoittamatta puhelimen pintaa. Pakkaus sisältää yhden extra- ohuen metallilevyn. Tämä Bestseller on pakattu tyylikkääseen pakkaukseen.