Tietoa iDeal of Swedenistä

IDEAL OF SWEDEN on ruotsalainen matkapuhelintarvikkeiden muoti- ja lifestyle- tuotemerkki. Accessories of Attraction tekee tuotteistamme vaivattomasti yhdistettäviä yksinkertaisella magneetin napautuksella. Huippuluokan innovaation avulla voit luoda täydellisiä yhdistelmiä ja noudattaa muotimieltymyksiäsi. Luo yhteys Accessories of Attraction -tuotteilla. Yhtiö on perustettu vuonna 2013 ja sen tavoitteena on tuottaa innovatiivisia tuotteita, jotka erottuvat edukseen ja joilla on merkittävä osa ihmisten elämässä.

Laatu, muotoilu ja käytännöllisyys pääperiaatteinamme teemme tuotteemme huolella valituista materiaaleista. Suunnittelemme tuotteemme itse muotimessuilta ja catwalkeilta haetun inspiraation siivittämänä - samalla jatkuvasti kehittäen innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja. IDEAL OF SWEDEN syntyi innovaatiosta ja uteliaisuudesta, ja se on edelleen suurin vahvuutemme. Meidän mielestämme mikään ei ole koskaan valmis, vaan kaikkea voidaan aina parantaa.

"Visiomme on olla itsestään selvä valinta uuden puhelintarvikkeen hankinnassa, ja että jokaista asiakkaan käsiin päätyvää tuotetta rakastetaan enemmän kuin mitä se tehtiin suojaamaan.”

Lue lisää aiheesta Accessories of Attraction

LAATU

Pyrimme pitämään yllä korkeaa laatua kaikessa mitä teemme. Tämä sisältää kaiken käsityönä tehtävästä valmistusprosessista aina kestävän kehityksen ajatteluun. Jokainen tuote on laatutestattu ennen toimitusta ja valmistettu huolella valituista materiaaleista, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Kannamme myös suurta vastuuta ympäristöstä ja kaikki tuotteet noudattavat eurooppalaisia standardeja ja ohjeistuksia.

TOIMINNOT

IDEAL OF SWEDEN keskittyy kehittämään jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintoja tuotteisiimme, joiden tavoitteena on yksinkertaistaa ihmisten jokapäiväistä elämää. Pyrimme lisäämään älykkäitä ratkaisuja ja toimintoja kuhunkin tuotteeseemme, niin paljon kuin mahdollista – säilyttäen täydellisen tasapainon tuotteen designin kanssa. Puhelimesta on tullut ylivoimaisesti eniten käytetty työkalu jokapäiväisessä elämässä, sen suosio ja tärkeä rooli ihmisten elämässä tekee suojakuorien kehittämisestä käytännölliseksi, toimivaksi ja kuitenkin samalla myös kauniiksi ja yksilölliseksi, äärimmäisen tärkeää

DESIGN

Viimeisempien muotinäytöksien ja catwalk- trendien innoittamana suunnittelemme kaikki tuotteemme täällä Ruotsissa. Haastamme itsemme päivittäin kehittäessämme tuotteitamme ja huomioimme jokaisen pienenkin yksityiskohdan, joka tekee lopulta suuren eron kokonaisuuteen. Muotoilu ei ole vain siitä, miltä esine näyttää, se on myös siitä, miltä se tuntuu ja miten se toimii. Muoto on sopusoinnussa toiminnallisuuden kanssa – sen tunteen haluamme välittää kaikissa tuotteissamme.

MATERIAALI

Kaikki tuotteet valmistetaan erittäin huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista. Olemme erityisen ylpeitä Premium PU- materiaalista, joka muistuttaa hyvin paljon nahkaa, mutta on kestävämpää kuin aito nahka; täydellinen materiaali puhelimen suojakuoreksi, jonka tulee kestää kovaa kulutusta. Premium PU myös tekee Premium- tuotteistamme edullisia ja hintalaatusuhteeltaan ylivertaisia.

YRITYKSEN TIEDOT

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33,

602 24 Norrköping, Sweden

Yhteystiedot:

IDEAL OF SWEDEN -tuen sähköposti: [email protected]