Active Collection

Hengitä syvään. Ota itsellesi aikaa. Pohdiskele hetki. Nyt on aika tehdä sitä, mikä antaa sinulle hyvän olon - selkeyttää ajatuksia ja olla sinut itsesi kanssa.

11 Tuotteet
Suodatin
Tuotteita ei löytynyt.

Työskentele fiksummin, älä kovemmin. Nämä tuotteet sopivat menoon.

Pakkaa laukkusi, mene tavallista pidemmälle ja vaali asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi voimakkaaksi. Täytä mielesi motivaatiolla ja kierrätä energiasi onnellisuuteen. Aktiivivarusteemme auttavat sinua matkallasi. Hyvin harkituilla kauniilla ja moderneilla ratkaisuilla nämä varusteet muuttavat jokapäiväistä elämääsi. Hienostuneisuutta ja hohtoa säteilevistä laukuista vesipulloihin, jotka ilmentävät luotettavuutta ja itsevarmuutta. Tutustu Active Collection A/W21:n uutuuksiin.

Uusi Active Collection on täynnä klassisia ja trendikkäitä tuotteita luonnon sävyillä; beigellä, mustalla ja kauniin ruusuisella sävyllä. Tikatut laukut näyttävät pehmeiltä, mutta rohkeilta ja veistoksellisilta. Nämä laukut ilmentävät käytettävyyttä ja arjen luksusta, sekä ne pysyvät täydellisesti menossa mukana.

Uusien Olympia 2-in-1 -laukkujemme avulla voit vaivattomasti siirtyä repusta laukkuun. Tämä klassisen ja rohkean näköinen 2-in-1 -laukku/reppu on samanaikaisesti monipuolinen ja käytännöllinen. Laukun muotoilu yhdistää eleganssin ja tyylin vaivattoman simppeliin muotoon, joka sopii arkeen. Lisäksi meidän ainutlaatuisen uutuutemme Olympia 3-in-1 -tarvikevyön monikäyttöinen muotoilu pitää päivittäiset tarvikkeesi järjestyksessä ja nostaa käytännöllisyyden uudelle tasolle.

Veden juominen päivän aikana voi joskus unohtua. Anna meidän auttaa sinua siinä! Uusien raikkaiden vesipullojen avulla voit tuoda juomasi mukaasi kaikkialle. Pullot voivat pitää nesteet kylminä 24 tuntia ja kuumat juomat lämpiminä 12 tuntia. Kehon kosteustasapainon pitäminen koko päivän ajan ei ole koskaan ollut helpompaa, koska haluat ottaa kauniin ja muodikkaan pullosi mukaan kaikkialle, ja pysyt nesteytettynä samanaikaisesti. Terveys on avain menestykseen, joten lähde liikkeelle tänään ja tule parhaaksi versioksi itsestäsi. Meillä on työkalut, joiden avulla pääset alkuun.