AirPods-kotelot

AirPods-kotelot - kotelomme on tehty suojaamaan laitteitasi. Niitä on saatavana useissa malleissa.

Ei aktiivisia suodattimia
198 Tuotteet
Suodatin

AirPods-kotelot - elegantit kotelot optimaalisella suojalla

AirPods-kotelomme on suunniteltu suojaamaan AirPod-laitteitasi ja muuttamaan pienimmätkin yksityiskohdat ylelliseksi muotiasusteeksi, jotka ovat saatavilla erilaisina malleina tyylisi mukaan. AirPods-kotelomme on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suoja AirPodillesi, ja ne tarjoavat tyylikkään ja kompaktin ulkonäön kokoa kasvattamatta.

AirPods-kotelomme ovat saatavilla useissa kuoseissa, jotka on valmistettu korkealaatuisesta, huolella valikoidusta kovasta muovista kestävyyden ja suojan takaamiseksi. Lisäksi tarjoamme myös erilaisia kuvioituja AirPods Case -kotelomalleja, jotka jäljittelevät ylellistä nahan luomaa tunnelmaa. Ne on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta. Suojaa AirPodejasi tyylikkäästi ja ylellisesti, nauti AirPodien mukavasta ja optimaalisesta käytöstä ja suorita laitteen lataus ilman, että sinun tarvitsee irrottaa AirPods-koteloa. Tästä kiitos ohuelle ja pienikokoiselle muotoilulle, joka sopii täydellisesti AirPod-laitteisiisi.

AirPods-kotelomme ovat yhteensopivia kaapelilatureidemme ja langattomien QI-laturiemme kanssa. Tarjoamme erilaisia malleja puhelimille ja muotiasusteille, joten koordinoi tai sekoita lisävarusteita mielesi mukaan. Sekoita ja sovittele mallejamme ja luo oma henkilökohtainen kokonaisuutesi puhelinkoteloillamme, lataustarvikkeillamme, QI-latureillamme ja muilla tarvikkeillamme. Jokainen tuote on myös testattu ennen tilauksen lähettämistä, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. AirPods-kotelomme ovat täydellinen lisävaruste tien päällä ollessasi, ja ne lisäävät ylellisyyttä ja kaunistavat kotiasi.