Kaikki tuotteet

Uusimpien trendien inspiroimat puhelintarvikkeet

266 Tuotteet
Suodatin
Tuotteita ei löytynyt.

Eksklusive mobiltilbehør designet og inspirert av de seneste motetrendene.

IDEAL OF SWEDEN on globaali muoti- ja lifestyle-brändi, joka luo premium-laatuisia puhelintarvikkeita arkipäivääsi.

Luomalla täydellisen muodin ja teknologian yhdistelmän, iDeal of Sweden puolustaa elämän pientä luksusta, joka tekee arjesta sujuvaa ja yleellistä. Puhelimen kuorista lompakoihin, latauskaapeleihin ja varavirtalähteistä pikkulaukkuihin ja muihin muotiasusteisiin, designimme ovat saaneet inspiraationsa muodin ja sisustussuunnittelun uusimmista trendeistä, ja ne yhdistävät älykkään käytännöllisyyden huippuluokan ulkonäköön.

Yhtenä alan edelläkävijöistä iDeal of Sweden tunnetaan sen sitoutumisesta erinomaiseen laatuun ja korkeisiin standardeihin. Esittelemällä innovatiivisia toimintoja ja uusia ajattelutapoja brändi muuntaa mobiilikokemuksia jatkuvasti. Me korostamme premium-laatuisia muotiasusteita, jotka korostavat sekä tyyliä että kätevyyttä nykyajan elämäntyyleissä. Yhdistelemällä puhelimen kuoria lompakoihin, latauskaapeleihin ja varavirtalähteisiin Accessories of Attraction mahdollistaa saumattoman käytännöllisyyden ja uskomattoman käyttäjäkokemuksen.

Sitoutumalla tarkoin valittuihin materiaaleihin me pyrimme takaamaan korkeat laatustandardit kaikessa, mitä teemme. Siksi jokainen tuote valmistetaan käsin, ja ne ovat 100 % vegaanisia ja eläinystävällisiä. Kaikki tuotteet myös testataan ennen toimitusta sen varmistamiseksi, että ne täyttävät niin sinun odotuksesi kuin meidänkin.

Tutki ainutlaatuista puhelintarvikkeiden valikoimaamme ja löydä täydellinen varuste omaan tyyliisi. Tuotteemme ovat yhteensopivia seuraavien puhelinmallien kanssa: iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus, iPhone 5/5s/SE, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S8, Galaxy S8+, Sony Xperia XZ3, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Huawei Mate 20 Pro, Honor 9.