Galaxy S9

Sesongin trendikkäimmät tarvikkeet Galaxy S9-puhelimeen.

Nopea toimitus
14 päivän palautusoikeus
Turvalliset maksut
115 Tuotteet
Valitsemasi laite on

TRENDIKKÄÄT KUORET SAMSUNG GALAXY S9 -MALLEIHIN

iDeal of Sweden tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia kuoria Samsung Galaxy S9 -puhelimiin. Muodin ja sisustussuunnittelun tuoreimmista trendeistä inspiraationsa saaneet premium-tuotteemme yhdistävät muodin ja käytännöllisyyden. Me autamme sinua tekemään puhelimestasi ainutlaatuisen muotikuorella, joka sopii omaan tyyliisi!

Korkealaatuiset Galaxy S9 -kuoremme on valmistettu joustavasta, mutta erittäin vahvasta ja kestävästä kovamuovista. Ainutlaatuisen pehmeän sisustan ansiosta kuoremme suojaavat Galaxy S9 -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Jotta Galaxy S9 -puhelimesi saa upean lookin, kuoremme ovat saaneet inspiraationsa kauden uusimmista väreistä, kuvioista ja materiaaleista aina marmori- ja kukkakuvioista geometrisiin muotoihin. Magneettiominaisuuden avulla voit yhdistää muotikuoresi muihin iDeal-tuotteisiimme. Tällä tavoin voit yhdistää kuoresi lompakkoon tai käteviin auto- ja rengaspidikkeisiin mukavuuden ja tyylin maksimoimiseksi.

Pitääksesi puhelimesi ladattuna koko päivän, tarjoamme myös yhteensopivia lataustarvikkeita Galaxy S9 -kuorien kanssa. Suosituimmissa designeissa saatavista tarvikkeita voit valita Qi-latureista ja varavirtalähteistä eri väreissä ja malleissa luodaksesi oman yhdistelmän! Suosittelemme sinua täydentämään kuoresi naarmunkestävällä suojalla, jotta Galaxy S9 -puhelimesi on mahdollisimman suojattu. Näin voit olla varma, että puhelimesi näyttää aina hyvältä ja on suojattu!