iPhone 5/5s/SE

Uusimpien trendien inspiroimat tarvikkeet iPhone 5/5s/SE puhelimeen.

Nopea toimitus
14 päivän palautusoikeus
Turvalliset maksut
18 Tuotteet
Valitsemasi laite on

TRENDIKKÄÄT KUORET IPHONE 5/5S/SE - MALLEIHIN

iDeal of Sweden tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia kuoria iPhone 5/5s/SE -puhelimiin. Muodin ja sisustussuunnittelun tuoreimmista trendeistä inspiraationsa saaneet premium-tuotteemme yhdistävät muodin ja käytännöllisyyden. Me autamme sinua tekemään puhelimestasi ainutlaatuisen muotikuorella, joka sopii omaan tyyliisi!

Korkealaatuiset iPhone 5/5s/SE -kuoremme on valmistettu joustavasta, mutta erittäin vahvasta ja kestävästä kovamuovista. Ainutlaatuisen pehmeän sisustan ansiosta kuoremme suojaavat iPhone 5/5s/SE -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Jotta iPhone 5/5s/SE -puhelimesi saa upean lookin, kuoremme ovat saaneet inspiraationsa kauden uusimmista väreistä, kuvioista ja materiaaleista aina marmori- ja kukkakuvioista geometrisiin muotoihin. Magneettiominaisuuden avulla voit yhdistää muotikuoresi muihin iDeal-tuotteisiimme. Tällä tavoin voit yhdistää kuoresi lompakkoon tai käteviin auto- ja rengaspidikkeisiin mukavuuden ja tyylin maksimoimiseksi.

Pitääksesi puhelimesi ladattuna koko päivän, tarjoamme myös yhteensopivia lataustarvikkeita iPhone 5/5s/SE -kuorien kanssa. Suosituimmissa designeissa saatavista tarvikkeita voit valita Qi-latureista ja varavirtalähteistä eri väreissä ja malleissa luodaksesi oman yhdistelmän! Suosittelemme sinua täydentämään kuoresi naarmunkestävällä suojalla, jotta iPhone 5/5s/SE -puhelimesi on mahdollisimman suojattu. Näin voit olla varma, että puhelimesi näyttää aina hyvältä ja on suojattu!