Laukut Asusteet

Sort & filter
Ei aktiivisia suodattimia
27 Tuotteet

Similar categories you may like

Idealin asusteilla saat kaiken irti laukkusi tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä

Riippumatta siitä, onko valintasi suuri ja tilava ostoslaukku , minilaukku , crossbody-laukku , olkalaukku , tietokonelaukku , käytännöllinen urheilulaukku tai trendikäs pikkulaukku , meiltä löydät juuri oikeat laukkuasusteet. IDEAL OF SWEDEN iltä löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja tyylikkäitä laukkuhihnoja, ketjuja, avainrenkaita, avainnauhoja, avainrannekkeita, korttilompakoita ja irrotettavia minilaukkuja.

Laukkuhihnamme tai olkahihnamme ovat saatavilla useissa väreissä ja malleissa. Ehkä pidät enemmän urheilullisesta, leveästä hihnasta? Tai ehkä mustasta keinonahkahihnasta, jossa on haalea krokotiilikuvio? Meiltä löydät myös minimalistiset ohuet hihnat ketjulla ja ilman, sekä mukavat kangashihnat. Laukkujemme tapaan myös laukkuhihnat ovat saatavilla useissa väreissä ja kuvioissa, kuten musta, valkoinen, beige, vihreä, ruskea, violetti ja vaaleanpunainen, mutta myös krokotiili-, käärmeennahka- tai seeprakuvioisena. Laukkuhihna pidentää laukkusi elinkaarta ja maksimoi sen käytännöllisyyden. Miksi et kokeilisi vaihtaa tyyliä tai väriä?

Avainketjumme ovat saatavilla monissa malleissa ja tyyleissä. Chain Keyring on paksu kullan, hopean tai kiiltävän värinen ketju, kun taas Olympia-avainketjussa on elegantti musta tai beige kangashihna. Ideal of Swedeniltä löydät myös korttilompakoita, joissa olevalla renkaalla voit kiinnittää sen avainrenkaaseen tai laukkuun. Kaikissa avainrenkaissamme on tukeva ja vahva rengas, joka pitää avaimesi turvassa.

Irrotettavat minilaukut ovat pieniä laukkuja, joissa olevan koukun avulla ne voi kiinnittää isompaan laukkuun, ketjuun tai vyöhön. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi AirPods gen 1, AirPods gen 2, AirPods gen 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille. Valikoimastamme löytyy myös hieman suurempia laukkuja, kuten Braided Mini Bags, jotka sopivat täydellisesti pienten tavaroiden, kuten kuulokkeiden, huulipunan tai avainten kantamiseen. Älykkäät minilaukut ovat saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, kuten musta, valkoinen, beige, kerma, laventeli/violetti, oranssi, viininpunainen, farkku, fuksia/vaaleanpunainen ja minttu/vihreä, mutta myös krokotiili- tai käärmekuvioituna, kiiltävänä, seepra- tai leopardikuvioisena. Mitä laukkuasusteita sinä etsit?