Laukun hihnat

Laukkujen hihnoja löytyy monissa malleissa ja ne on valmistettu 100% vegaanisista materiaaleista

Sort & filter
Ei aktiivisia suodattimia
6 Tuotteet

Similar categories you may like

IRROTETTAVAT LAUKUN HIHNAT PIDENTÄVÄT LAUKUN KÄYTTÖIKÄÄ

Täältä löydät laukun hihnat ja olkahihnat laukkuihin ja kaulakorukuoriin. Jotkut tyylikkäät hihnat tulevat myös mukana, kun ostat tietyn laukun tai kaulakorukuoren, mutta useimmat laukun hihnat tässä kategoriassa ovat ainutlaatuisia ja voidaan ostaa vain erikseen. Tämä mahdollistaa sen, että valikoimasta löytyy varmasti sellainen laukun hihna, joka sopii parhaiten omaan tyyliisi.

Monet laukun hihnat sisältävät käytännölliset taskut airpods-kuulokkeille, tilaa avaimille tai koukut, joihin voi kiinnittää irrotettavan minilaukun tai avainrenkaan .

Miksi siis kannattaisi ostaa ylimääräinen laukun hihna? Vastaus on helppo! Hihnat ovat yhteensopivia useimpien kaulakorukuoriemme ja laukkujemme kanssa. Hihna on siis helppo vaihtaa toiseen ja muuttaa laukun ilmettä. Meillä on paljon vaihtoehtoja valittavana. Valitse tyylikäs leveä hihna, rohkea seepra- tai käärmekuvioinen hihna, ohut ja klassinen hihna ketjulla, tai vaikka ylellinen punottu hihna, jossa on silkkinen materiaali. IDEAL OF SWEDENiltä löydät helposti tuotteet, joita voit yhdistellä ja ottaa kaiken hyödyn irti.