Tietokonelaukut

Läppärilaukut esittävät ylellistä skandinaavista muotoilua uusimpien muotitrendien innoittamana.

Sort & filter
Ei aktiivisia suodattimia
3 Tuotteet

Läppärilaukut ja -kotelot valmistettu huolellisesti kerätyistä materiaaleista

IDEAL OF SWEDEN tarjoaa läppärilaukkuja, jotka lisäävät käytännöllisyyttä ja ylellisyyttä arkeen. Huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista, eettisesti kehitetystä ja ei-eläinperäisestä PU-nahasta valmistetut laukkumme suojaavat tietokonettasi säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Innovatiiviseen ja ajattomaan tyyliin suunnitellut kannettavien tietokoneiden laukut ja kotelot sopivat täydellisesti sekä naiselliseen että maskuliiniseen ulkonäköön. Kaikissa kannettavien koteloissa ja laukuissa on fiksusti suunnitellut lokerot ja tyylikkäät yksityiskohdat, jotka yhdistävät täydellisesti toiminnan ja ylellisyyden.

Optimaalinen suoja ja toiminnallisuus huomioiden läppärikotelomme on suunniteltu sopimaan sekä MacBook Pro 13:lle että MacBook Pro 16:lle. Unity Messenger -laukkumme on kehitetty tyylikkäissä yksivärisissä ja modulaarisissa malleissa uusimpien muotitrendien innoittamana. Ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin työympäristöihin ja tapahtumiin sekä muodostavat ammattimaisen mutta samalla muodikkaan vaikutelman. Olemme varmoja, että löydät tietokonelaukun, joka sopii sinun ainutlaatuiseen tyyliisi.

Läppärilaukuissamme ja -koteloissamme on erilaisia tekstuureja sekä niissä on tyylikkäät yksityiskohdat ja älykkäät säilytysratkaisut. Avaimenperä on suunniteltu siten, että voit kiinnittää avaimet tai muita haluttuja lisätarvikkeita ja -koristeita laukun etupuolelle. Kahdella napsautuksella voit kiinnittää tai irrottaa mukana tulevan olkahihnan. Jos haluat muuttaa olkahihnasi tyyliä tai väriä, voit valita verkkosivustollamme olevien hihnamallien joukosta mieleisesi. Nämä olkahihnat myydään erikseen, jotta voit yhdistellä vapaasti eri malleja ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivan ilmeen.