iPhone 13 MINI -tarvikkeet

Kätevät ja laadukkaat iPhone 13 Mini -tarvikkeet. Valmistettu eettisistä ja vegaanisista materiaaleista.

Ei aktiivisia suodattimia
58 Tuotteet
Suodatin

Kotelot, lompakot, pussit ym. iPhone 13 Minille – trendikkäästi.

"IDEAL OF SWEDEN tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia puhelintarvikkeita, kuten iPhone-kotelot, lompakot, clutch-laukut, pussukat ja laturit, jotka ovat yhteensopivia iPhone 13 Minin kanssa. Uusimpien muotitrendien innoittamana premium-tuotteemme keskittyvät innovatiiviseen muotoiluun ja toimivuuteen. Suunnittelemme tarvikkeemme Tukholmassa ja tarjoamme erilaisia malleja, kuvioita ja tekstuureja, jotka sopivat iPhone 13:lle.

Trendikkäät ja korkealaatuiset puhelintarvikkeemme ovat täysin yhteensopivia iPhone 13 Mini -mallin kanssa ja ne on suunniteltu suojaamaan täydellisesti 5,4 tuuman näyttö ja yläosa. Kaikissa koteloissa on tyylikäs runkosuoja, joka sopii kaksoisobjektiivikameran ympärille. Nämä kotelot on valmistettu joustavasta mutta kestävästä muovista ja niissä on ainutlaatuinen, pehmeä sisävuori suojaten tehokkaasti iPhone 13 Miniä kolhuilta ja naarmuilta.

Tyylin viimeistelemiseksi voit yhdistää iPhone 13 Minin muihin IDEAL OF SWEDEN -lisävarusteisiin, kuten koteloihin, lompakkoihin, clutch-laukkuihin ja pussukoihin, jotka kaikki on mukautettu laitteen kevyempään painoon. Yhdistele persoonallinen luomuksesi yhteensopiviin Qi-latureihimme, virtapankkeihimme tai latauskaapeleihimme, joita on saatavana useissa eri malleissa. Accessories of attraction -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää puhelimesi kätevästi auto- ja rengaskiinnikkeisiin parhaan mukavuuden ja tyylin saavuttamiseksi. Suosittelemme kotelon täydentämistä naarmuuntumattomilla näytönsuojilla, jotta puhelimellesi saadaan paras mahdollinen suoja.

"