iPhone 13 Pro MAX -tarvikkeet

Premium iPhone 13 Pro Max -puhelintarvikkeet. Valmistettu eettisistä ja vegaanisista materiaaleista.

Suodatin
82 Tuotteet

Trendikkäät kotelot, lompakot, pussit ym. iPhone 13 Pro Max:lle.

Me IDEAL OF SWEDENissä voimme ylpeänä esitellä ensiluokkaisia ja ylellisiä puhelintarvikkeita, jotka keskittyvät luoviin innovaatioihin ja toimivuuteen - uusimpien muotitrendien innoittamana. Kaikki tarvikkeet on luotu Tukholmassa ja ne on suunniteltu huolellisesti tuoden esiin ainutlaatuisia ja persoonallisia tyylejä, kuvioita ja tekstuureja. Löydät valikoimastamme kotelot, lompakot, pussukat ja paljon muuta.

Puhelintarvikkeemme ovat täysin yhteensopivia iPhone 13 Pro Max -mallin kanssa. Kaikissa koteloissa on tyylikäs runkosuoja, joka ympäröi kolmoisobjektiivikameran ja tarjoaa muotoilevan istuvuuden ja suojaa laitettasi saumattomasti. Nämä kotelot on valmistettu joustavasta mutta kestävästä muovista ja niissä on ainutlaatuinen, pehmeä sisävuori suojaetn tehokkaasti iPhone 13 Pro Maxia kolhuilta ja naarmuilta.

Voit persoonallisesti yhdistellä vapaasti iPhone 13 Pro Maxiin IDEAL OF SWEDENin lompakoita, clutch-laukkuja ja pussukoita, saatavana useina eri malleina ja kuvioina.

Lisää sopii yhteen Qi -latureidemme, virtapankkiemme ja latauskaapeleidemme kanssa, joten ainutlaatuinen luomuksesi pysyy ladattuna koko päivän. Parhaan mukavuuden ja käytettävyyden takaamiseksi tarjoamme Accessories of attraction -tuotteita, joiden avulla voit helposti yhdistää puhelimesi auto- ja rengaskiinnikkeisiin. Viimeistele puhelimesi naarmuuntumattomalla näytönsuojalla.