Statement AirPod-kotelot

Statement AirPod-kotelomme on valmistettu ylellisisiksi ja rohkeiksi, muotitrendien inspiroimana.

Suodatin
8 Tuotteet

AirPod-kotelot trendikkäässä designissa

AirPod-kotelomme on suunniteltu suojaamaan AirPodejasi ja muuttamaan ne pienillä yksityiskohdilla ylellisiksi muotiasusteiksi, joita on saatavana eri malleissa oman tyylisi mukaan. AirPod-kotelomme on suunniteltu tarjoamaan AirPodeille optimaalista suojaa sekä ne tarjoavat tyylikkään ja kompaktin ulkonäön ilman ylimääräistä sälää ja sopivat yhteen Generation 1 & 2 sekä Pro:n kanssa.

AirPod-koteloita on saatavana erilaisina printteinä, jotka on valmistettu huolellisesti valitusta kovamuovista kestävyyden ja suojatehon takaamiseksi. Lisäksi tarjoamme Airpod-koteloita myös erilaisilla tekstuureilla, jotka jäljittelevät ylellisen nahan tuntua, ulkonäköä ja laatua - näitä on saatavana eri väreissä, printeissä ja tekstuureissa, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja tunnelmaan, ja ne kaikki on valmistettu premium-PU-nahasta. Suojaa AirPodisi huipputyylikkäästi ja ylellisesti, nauti AirPodisi mukavasta ja optimaalisesta käytöstä ja lataa niitä suoraan kotelosta.

IDEAL OF SWEDENin AirPod-kotelot ovat yhteensopivia kaapelilatureidemme ja langattomien QI-latureidemme kanssa. Tarjoamme paljon erilaisia puhelintarvikkeita ja muotiasusteita, joilla voit tehdä yhtenäisen kokonaisuuden tai sekoittaa eri tyyleihin. Yhdistele puhelinkoteloita, lataustarvikkeita, QI-latureita ja muita tuotteita luodaksesi oma persoonallinen sarja. Ennen tuotteiden toimitusta kaikki kotelot laatutestataan, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. AirPod-kotelomme ovat täydellinen lisävaruste arjen menoihin ja ne lisäävät ylellisyyttä ja kaunistavat sisustustasi.