Xperia XZ2 Compact

Sesongin trendikkäimmät tarvikkeet Xperia XZ2 Compact puhelimeen.

Nopea toimitus
14 päivän palautusoikeus
Turvalliset maksut
8 Tuotteet
Valitsemasi laite on

TRENDIKKÄÄT KUORET SONY XPERIA XZ2 COMPACT -MALLEIHIN

IDEAL OF SWEDEN tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia kuoria Sony Xperia XZ2 Compact -puhelimiin. Muodin ja sisustussuunnittelun tuoreimmista trendeistä inspiraationsa saaneet premium-tuotteemme yhdistävät muodin ja käytännöllisyyden. Me autamme sinua tekemään puhelimestasi ainutlaatuisen muotikuorella, joka sopii omaan tyyliisi!

Korkealaatuiset Xperia XZ2 Compact -kuoremme on valmistettu joustavasta, mutta erittäin vahvasta ja kestävästä kovamuovista. Ainutlaatuisen pehmeän sisustan ansiosta kuoremme suojaavat Xperia XZ2 Compact -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Jotta Xperia XZ2 Compact -puhelimesi saa upean lookin, kuoremme ovat saaneet inspiraationsa kauden uusimmista väreistä, kuvioista ja materiaaleista aina marmori- ja kukkakuvioista geometrisiin muotoihin. Magneettiominaisuuden avulla voit yhdistää muotikuoresi muihin IDEAL-tuotteisiimme. Tällä tavoin voit yhdistää kuoresi lompakkoon tai käteviin auto- ja rengaspidikkeisiin mukavuuden ja tyylin maksimoimiseksi.

Pitääksesi puhelimesi ladattuna koko päivän, tarjoamme myös yhteensopivia lataustarvikkeita Xperia XZ2 Compact -kuorien kanssa. Suosituimmissa designeissa saatavista tarvikkeita voit valita Qi-latureista ja varavirtalähteistä eri väreissä ja malleissa luodaksesi oman yhdistelmän! Suosittelemme sinua täydentämään kuoresi naarmunkestävällä suojalla, jotta Xperia XZ2 Compact -puhelimesi on mahdollisimman suojattu. Näin voit olla varma, että puhelimesi näyttää aina hyvältä ja on suojattu!