Xperia XZ2 Compact

Sesongin trendikkäimmät tarvikkeet Xperia XZ2 Compact puhelimeen.

Valitsemasi laite on
8 Tuotteet

TRENDIKKÄÄT KUORET SONY XPERIA XZ2 COMPACT -MALLEIHIN

iDeal of Sweden tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia kuoria Sony Xperia XZ2 Compact -puhelimiin. Muodin ja sisustussuunnittelun tuoreimmista trendeistä inspiraationsa saaneet premium-tuotteemme yhdistävät muodin ja käytännöllisyyden. Me autamme sinua tekemään puhelimestasi ainutlaatuisen muotikuorella, joka sopii omaan tyyliisi!

Korkealaatuiset Xperia XZ2 Compact -kuoremme on valmistettu joustavasta, mutta erittäin vahvasta ja kestävästä kovamuovista. Ainutlaatuisen pehmeän sisustan ansiosta kuoremme suojaavat Xperia XZ2 Compact -puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Jotta Xperia XZ2 Compact -puhelimesi saa upean lookin, kuoremme ovat saaneet inspiraationsa kauden uusimmista väreistä, kuvioista ja materiaaleista aina marmori- ja kukkakuvioista geometrisiin muotoihin. Magneettiominaisuuden avulla voit yhdistää muotikuoresi muihin iDeal-tuotteisiimme. Tällä tavoin voit yhdistää kuoresi lompakkoon tai käteviin auto- ja rengaspidikkeisiin mukavuuden ja tyylin maksimoimiseksi.

Pitääksesi puhelimesi ladattuna koko päivän, tarjoamme myös yhteensopivia lataustarvikkeita Xperia XZ2 Compact -kuorien kanssa. Suosituimmissa designeissa saatavista tarvikkeita voit valita Qi-latureista ja varavirtalähteistä eri väreissä ja malleissa luodaksesi oman yhdistelmän! Suosittelemme sinua täydentämään kuoresi naarmunkestävällä suojalla, jotta Xperia XZ2 Compact -puhelimesi on mahdollisimman suojattu. Näin voit olla varma, että puhelimesi näyttää aina hyvältä ja on suojattu!

Ole ensimmäisten joukossa

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä ainutlaatuisista tarjouksista ja tuoteuutuuksista.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja pidämme tietosi aina turvassa.